👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Tak, masz racje, ten komiks powinien być na hardzie.
Coś Ty, w ogóle nie powinien ujrzeć światła dziennego.

Sama w sobie sytuacja nie jest smieszna, ale to sadol wiec takie rzeczy muszą tu być i to jest miejsce na takie żarty, także jak ktoś się oburza to niech sie wyrejestruje albo tu nie wchodzi.

ogarnijcie się już z tymi gimbusami bo to żałosne... gorzej jak gimbusy

Ktoś chyba nie rozumie idei tego portalu. Z tego co czytam to jest sadistic a więc zamieszcza się tutaj sadystyczne rzeczy więc nie kapuję oburzenia jakie tutaj niektórzy prezentują... I tak mało jest tutaj rzeczy, które tak naprawdę powinny być. Jak ktoś jest zbyt wrażliwy to niech przeżuci się na inny portal z filmikami...

Właściwie komiks sam w sobie jest zabawny. Ale nie rozumiem komentarzy typu "gimbus", "dziecko umarlo, a ty sie cieszysz". Komiks ten miał za zadanie wyolbrzymić nieodpowiedzialność matki Madzi. Tutaj nikt się z tego dzieciaczka nie śmieje.

jak dla mnie bomba:) w końcu to sadistic.pl a nie współczuje.pl

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie