Zamknij ryj i skończ spinać dupę. Śmieszy nas to, nie musi ciebie. Polecam wejść na harda i tam takie tekściki pisać - tutaj to nic, tam ludzie się śmieją z k🤬y, której z dupy wyskakują jajka.
Z pożałowaniem i c🤬jem w dupę - Svetlan.

Powiem tak:
Sadistic czy nie moim zdaniem smianie sie z z obrazku powyzej jest oznaka braku smaku czy serca ktore obecnie w tym panstwie jest bardzo potrzebne. Z calego serca zycze ci sk****synu kalekiego dziecka z ktorego reszta internetowych idiotow bedzie mogla sie posmiac. Zaluje tez sk🤬i**u ze urodziles sie taki ze przynajmniej wygladem przypowinasz "istote ludzka spelniajaca wymogi zycia w grupie" i przykro mi patrzec na podobne tobie pie*****ne kreatury ktore maja czelnosc nazywania sie ludzmi. Ale pamietaj ch*ju ze i ty bedziesz cierpial i jakbys osobiscie mnie prosil o pomoc to bym Ci szmato nasral do ryja.
Pozdrawiam.
Przypadkiem nie pomyliłeś forum? To jest forum dla osób lubiących czarny humor, więc materiały powinny czarno-humorystyczne, a dla takich płaczko-p🤬deczek jak ty nie ma tutaj miejsca, więc:

p🤬lca idzie dostać: "[...]oznaka braku smaku czy serca[...]" a potem "[...] to bym ci szmato nasral do ryja." No ludzie, oszczędźcie się trochę z tą hipokryzją, bo wam na starość dla dzieci nie starczy.
Przybija pięć. Nic dodać, nic ująć.

matka to cie chyba tak za zycie op🤬la ze az zostales eklektykiem. to jest dla ciebie humor? brawo!
j🤬em twoja matke wczoraj az zapomniala jak ojciec ma na imie (lol xD i inne takie) podoba ci sie taki czarny humor?

bede_go_zjadl
matka to cie chyba tak za zycie op🤬la ze az zostales eklektykiem. to jest dla ciebie humor? brawo!
j🤬em twoja matke wczoraj az zapomniala jak ojciec ma na imie (lol xD i inne takie) podoba ci sie taki czarny humor?
teraz mam pewność, że jesteś j🤬ym idiotą i marnujesz mój cenny czas

motasina, trzymaj przyda ci się. Jeśli masz mord w oczach po zobaczeniu senatora palpatina za młodu to nie masz czego szukać na tej stronie, spakuj zabawkę i zmykaj na Kwejka.
Nie pozdrawiam

a naśmiewanie sie z tego jest faktycznie jak dla mnie nie fajne zhejtujcie mnie gimby i niewyskrobani i tak nie życze nikomu chorego dziecka

Naj🤬eś się czy taki agresor Ci się włączył, że nie trafiasz w odpowiednie klawisze? Wg mnie ten low lvlowy mag jest wc🤬j śmieszny, a dla Ciebie k🤬sina mam jedną radę : Jak się nie podoba to scrolluj dalej albo wybiegaj stąd w podskokach

PS.

ić oglondaj kucyki pony pedale