👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Robsajson napisał/a:
Żeby ta gruba locha przyjechała i zachowywała się jak prostak trzeba ponoć zapłacić ponad 100tyś zł.
Brednie.
Kuzyn pracuje w restauracji w której była Gesslerowa i ten cały program. Nic się nie płaci. Wystarczy się zgłosić i jak wybiorą daną restauracje to kręcą.

stalowyszczur - to komu robię minetę, to raczek moja a nie twoja sprawa. A po drugie - to tak jej dali na imię (Magda), więc tak nazywam.
A poza tym, masz rację co to repertuaru gówna w TV. Dlatego nie mam telewizora i nie oglądam tych odmózgawiaczy. Wystarczy mi net - oglądam to co ja chcę a nie to co mi narzucą.
A poza tym, masz rację co to repertuaru gówna w TV. Dlatego nie mam telewizora i nie oglądam tych odmózgawiaczy. Wystarczy mi net - oglądam to co ja chcę a nie to co mi narzucą.
fandurina napisał/a:
@TheByQ Może i przez "RZ", słownika na śniadanie nie jadam
![]()
Ty chyba te 22 lata siedzisz w podstawówce. Łomie.

fandurina matole wszystkie błędy masz podkreślane na czerwono (szlaczkiem, zygzaczkiem, falbanką - jeden grzyb) jak piszesz. Jak za skomplikowane to cofnij się do podstawówki douczyć ortografii i nie kalecz pięknego polskiego języka!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie