Podczas kręcenia kolejnego odcinka kuchennych rewolucji , gesslerka ląduje na "kota dzinksa" przed wejściem.
Materiał z dzisiaj .
Stare mury Chrzanów.
Ona powinna się turlać...
k................6
2017-05-25, 7:47
Wy się śmiejecie, ale to mogło wywołać tąpnięcie w okolicznych kopalniach...
Zajmijcie się swoim życiem i przestańcie ją oglądać, rozmawiać o niej to po prostu zniknie. Takie to k🤬a trudne zająć się swoimi sprawami, aaaaa przepraszam wy nie macie nawet żadnych pasji....
@up ej no sorry, ale ja to oglądam zawsze do połowy. jak, ktoś nie lubi patrzeć, jak innego op🤬lają (z sensem, czy bez - nie ważne) niech pierwszy rzuci gesslerką.
Moje miasto takie piękne
k................n
2017-05-25, 14:27
ktoś się orientuje ile było w skali Richtera?
pewnie znów była nawalona
Ale pięknie wyj🤬a! Leci piwo!
podpis użytkownika
Lie, rape, steal and murder, smile, applaud, love, hail.
A w pozostałych wiadomościach:
Dzisiaj w Polsce odnotowano małe trzęsienie ziemi. Naukowcy jednak nie są w stanie zlokalizować źródła.
No nie wiem u mnie w mieście zrobiła tą swoją "rewolucje" zamieniając pewną niezłą pizzerie w ekskluzywną restaurację - splajtowała parę miesięcy później. To chyba można nazwać sukcesem.
Zygmundo napisał/a:
No nie wiem u mnie w mieście zrobiła tą swoją "rewolucje" zamieniając pewną niezłą pizzerie w ekskluzywną restaurację - splajtowała parę miesięcy później. To chyba można nazwać sukcesem.
Nikt nigdy nie powiedział, że rewolucja to zawsze zmiana na lepsze
Wlaczylem i czekajac az sie laskawie zbuforuje juz dalem browar,wystarczyl sam opis
m................0
2017-05-26, 12:06
Zawsze będę miał bekę z plebsu, który ma uciechę, że komuś w c🤬j bogatszemu od nich stała się krzywda, nawet jeżeli to tylko gleba na chodnik. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi.