Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Magia utworu Hans Zimmer - Time
lolcat • 2014-07-02, 12:25
Witam sadole, bodajże wczoraj ktoś wrzucił filmik z ćpunem bredzącym coś o życiu z utworem Hansa Zimmera Time w tle.
Zauważyłem, że ten świetny utwór dodaje pompatyczności absolutnie wszystkim wypowiedziom. Puszczając sobie go w tle np. podczas przemówienia Hitlera, Tuska, Kaczyńskiego,Luxurii Astaroth, Bonusa BGC, Macierewicza itd. mamy wrażenie, że oglądamy coś bardzo ważnego i mądrego. Piwko dla Zimmermana za ten świetny kawałek

Poniżej przykład. Puszczamy jednocześnie oba filmy, zalecam pierwszy film puścić głośniej niż drugi .
Nie chce mi się robić z tego jednego filmiku bo jestem leń

Wykorzystano film użytkownika YT delmonte1tv.Pozdrawiam
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bajdus1962 2014-07-02, 17:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Avangardus 2014-07-03, 0:03
Hans Zimmer i Shiro Sagisu obydwaj są wielcy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-03, 1:38
Hans Zimmer to mój ulubiony kompozytor.
Two Steps From Hell też ma w sobie to coś, niektóre utwory są naprawdę kozackie.
Zgłoś
Filips19 2014-07-03, 1:39
Muzyka ma wielkie znaczenie w filmie, ostatnio się zawiodłem na Transformers 4 bo miało gorszą muzykę od 3. Muzyka zamienia bezsensowną akcję w coś epickiego np. tutaj
Zgłoś
Jo[H]nY 2014-07-03, 12:30
Na tych dwoch przykladach muzyka robi niesamowite wrazenie. Tho Steps from Hell - Heart of Courage byl odtwarzany przy wejsciu pilkarzy na boisko przed kazdym meczem na Euro 2012.

youtube.com/watch?v=LMYGLrxS1Ow

youtube.com/watch?v=WWsZIFQX7XA
Zgłoś
ravvar 2014-07-04, 0:19 1
Pewnie mało kto wie, ale Zimmer jest twórcą też tegoż, moim zdaniem jego najlepszego main theme - do wojennego mini-serialu HBO "Pacifik" (produkcji Stevena Spilberg'a i Toma Hanks'a)...

Nutka wprowadza w niesamowity nastrój moim zdaniem. Swoją drogą polecam ten 10-cio odcinkowy serial.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem