👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chciałbym w necie zobaczyć jedną z fotek, którą strzelili ludzie jak udawał Chrystusa. Przecież ktoś by to opublikował, prawda?

To są tricki, sztuczki, iluzja, ludzie nie są podstawieni. Zamiast od razu hejtować to użylibyście internetu i poszukali jak są one robione. Na jednym forum iluzjonistów jest wytłumaczony m.in. ten trik z telefonem.

hmm dziwne jest to że murzyni to prawdziwi czarodzieje podam przykład
krok 1.stoi telewizor
krok 2.przechodzi murzyn
krok 3.mija minuta
i spostrzeżenie że nie ma ani murzyna ani telewizora
krok 1.stoi telewizor
krok 2.przechodzi murzyn
krok 3.mija minuta
i spostrzeżenie że nie ma ani murzyna ani telewizora

luka5z napisał/a:
to nawet kruwa nie są tricki. wszystko jest montowane sprytnie i tyle. a ci ludzie są ustawieni i zgrywają zdziwionych i zaksoczonych
Nie widzę tam żadnych zdziwionych ludzi.

W 2:17 kiedy jest ta retrospekcja z wkładaniem telefonu do butelki widać jak gościu stojący z tyłu przechwytuje rzucony telefon i chowa go do kieszeni. Ale i tak filmik robi wrażenie więc piwo.

Telewizja kieruje się swoimi sztuczkami, ale czy taki Rio Ferdinand za kase podstawiłby się do programu jakiegos gośćia? Na swojej własnej wystawie? Był w Polsce i dał na żywo pokaz ponad setce publiki (nawet było na sadolu). Wiadomo, reżyserka zrobi swoje w niektórych kwestiach, ale i tak nie można tetgo negować. De facto, więcej sadoli uwierzy w jego tricki niż w Jezusa, więc jednak chyba ma to coś, nie?

Jak to niby prawdziwe to czemu jeszcze nigdzie po necie nie krążą jego zdjęcia w pow. na tle dżizasa z Rio?

w 15:12 typ robi zdjęcia telefonem bez aparatu Muahahahaahaha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie