👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Sradowazy
wystarczy wpisać nano wycieraczka
allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=nano+wycieraczka
Nie działa może tak zajebiście jak ten wynalazek z filmiku, ale na szybie działa lux. Tu macie przykład:
wystarczy wpisać nano wycieraczka
allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=nano+wycieraczka
Nie działa może tak zajebiście jak ten wynalazek z filmiku, ale na szybie działa lux. Tu macie przykład:

1.Zakupic puszke tego cudownego specyfiku
2.Spryskac wagine swojej kobiety kiedy jej sie chce
3.Nie bedzie jej sie nigdy robilo mokro
4.LOL
2.Spryskac wagine swojej kobiety kiedy jej sie chce
3.Nie bedzie jej sie nigdy robilo mokro
4.LOL

Ten produkt sprawdziłby się w jamie ustnej na zębach. Ale oczywiście pozostaje pytanie - czy to na pewno byłoby bezpieczne?
z tego co słyszałem takie nano wycieraczki lub niewidzialne wycieraczki stosuje się raczej n a boczne szyby. Po spryskaniu tym specyfikiem przedniej nie można juz używać tych zwykłych (jakieś tarcia występują) a przy małych prędkościach krople nie sa idealnie spłukiwane.
Never Wet - środek w spray'u, który ma właściwości odtrącające wodę oraz wszelkie inne substancje w stanie ciekłym.
Idealny pod prysznic dla cyganów.
źródło oraz więcej info: lancasteronline.com/article/local/861483_Magical-NeverWet-arrives-in-stores.html
Idealny pod prysznic dla cyganów.

źródło oraz więcej info: lancasteronline.com/article/local/861483_Magical-NeverWet-arrives-in-stores.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie