Na początku się dziwiłem jak to fizycznie możliwe. Wiem z fizyki gdy ciało A działa na ciało prosiaka B, to prosiak B działa na A z tą samą siłą lecz o przeciwnym znaku. Żeby tego prosiaka powalić, to musiał by w nią uderzyć z szybkością bawoła Gnu ale tak patrzę, że prosiak ma wysoko osadzony punkt ciężkości.
Budrys2000 napisał/a:
Otyłość otyłością (pewnie "zajadała emocje") ale w ich wieku robić podśmiec🤬jki z baby jest w c🤬j słabe, zj🤬e pokolenie rozpieszczonych, niezaradnych życiowo maminsynków
co ty p🤬lisz, swinia ma max 35 lat, chodzi jak kolubryna, tylko kol brakuje, swinia nie jest w stanie wstac, obciaza tylko sluzbe zdrowotna i w przyszlych latach bedzie niesamodzielna, skonczmy z tym p🤬leniem o tolerancji ludzi, ktorzy wymagaja pomocy z wlasnej winy, j🤬a gruba k🤬a, niech zap🤬la na silownie i dojdzie do stowy, wtedy szacunek okaze.
Budrys2000 napisał/a:
Otyłość otyłością (pewnie "zajadała emocje") ale w ich wieku robić podśmiec🤬jki z baby jest w c🤬j słabe, zj🤬e pokolenie rozpieszczonych, niezaradnych życiowo maminsynków
że co? Obśmiewanie grubasów to nie oznaka tego co napisałeś, a powinność. Poza tym nie ma lepszej beki niż z grubasów
Śmierdzące, tłuste, piździsko. Patrząc na taką tłustą świnie chyba faktycznie lepiej być pedałem. xDDDD
Nie rozumiem
Przecież jak się świnie ubija to k🤬a nie tak łatwo przewrócić a tu proszę bez problemu
Przecież jak się świnie ubija to k🤬a nie tak łatwo przewrócić a tu proszę bez problemu

a gdyby przekazać jej równowartość zebranych na Sadolu piwek w hamburgerach - może trzeba założyć jakąś zrzutkę i jako wspólnota zorganizować taką akcję? odmieniłoby to obliczę tego portalu na arenie międzynarodowej.
Aż się mnie ziemia zatrzęsła.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r