Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-19, 14:48
Ten "agrotuning" kosztuje tyle co nie jedno salonowe auto, wiec się zastanówcie co piszecie, szczególnie jak nie macie pojęcia ile takie malowanie/oklejanie kosztuje, nie wspominając już o wnętrzu
konto usunięte
2013-03-19, 15:07
Ja pierdziele, nie ma to jak wypowiadający się "eksperci".
To jest tuningowana ciężarówka, która wygrała już parę konkursów.
konto usunięte
2013-03-19, 15:34
MudPie trafiłeś w sedno. Argumenty typu "tak się tuninguje to, albo tamto" do mnie nie trafiają. Jak by niektórym powiedzieć, że dany rodzaj pojazdu tuninguje się smarując szyby gównem, to pewnie tak by robili i byli przekonani, że tak ma być. Gust albo się ma, albo nie; ale nie ma sensu o nim dyskutować. Jeśli kierownikowi tej ciężarówki efekt końcowy się podoba to spoko. Robiąc coś tego typu, kręcąc filmiki i umieszczając je w necie, musi być gotowy na krytykę. Konstruktywną i nie tylko. Nie ma sensu się spierać. Jedyne co napiszę od siebie - w ogóle mi się nie podoba ten samochód, ani taki styl tuningu. W mojej opinii te odpustowe świecidełka nie dodają wartości ani nie poprawiają serii, niezależnie ile kosztowały. Teraz możecie napisać, że to ja nie mam gustu.
konto usunięte
2013-03-19, 16:07
@makotewe,
Nie masz za grosz gustu.
Auto na śląskich blachach co tu więcej komentować
MudPie napisał/a:
wieś bawi się i tańczy... agrotjunink pełną gębą.. brakuje nełonów i dzikich węży.
Ten wiejski sprzęt jest droższy niż twoja hata i ursus razem wzięte
konto usunięte
2013-03-19, 19:19
Kto z własnej woli robi sobie na aucie flagę uni?
konto usunięte
2013-03-19, 19:57
zenekpogromca napisał/a:
Ten wiejski sprzęt jest droższy niż twoja hata i ursus razem wzięte
I jakie to ma znaczenie? Skoro mnie nadal się nie podoba, nawet jeśli byłoby najdroższym samochodem pomocy drogowej na świecie? Nie wszystko co drogie, musi się podobać wszystkim. I tak będziemy w koło odbijali piłeczkę, bo jeden nie umie napisać: "
mnie się nie podoba" a drugi nie umie zrozumieć, że ktoś może mieć inny gust... Całe szczęście, że nie mam za grosz gustu
Pozdro!
PS.
CHata
Wystarczy spojrzeć na rejestracje, a wiochmieństwo jest wytłumaczone
konto usunięte
2013-03-19, 22:22
wies jest wtedy kiedy ursus ma ledy z przodu i bass tube ze sklejki za tylnia szyba......
konto usunięte
2013-03-19, 22:50
Gadacie wieś się bawi a stać by było was na taki sprzęcik... pewnie nie ;P
Mi się to podoba i piwo leci
konto usunięte
2013-03-20, 1:29
Tutaj mamy wypowiedzi gimbusów które po prostu chciały by a nie mogą !
Tobie się nie podoba i piejesz o tym jak kur o świcie a to że mi się podoba hejtujesz! Ładnie to tak ?
Widziałeś kiedyś jeden z drugim wnętrze seryjnej Magnumki ? Zakładam że nie więc argumenty "każdy rodzaj tuningu uważam za psucie" możesz sobie w dupsko wsadzić ! Seria to plastik na plastiku w kolorze szarym do tego z zewnątrz Magnum jest brzydkie (seryjne) to nie jest Scania R która w serii już jest piękna a po kilku modyfikacjach ( było kilka dni temu na głównej już) jest jeszcze lepsza.
Jednym siępodoba Golf na gwincie innym Calibra ze spojlerami a innym TUNINGOWANE CIĘŻARÓWKI więc proszę cię zachowaj swoje hejty dla siebie albo ... no