Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-19, 14:48 1
Ten "agrotuning" kosztuje tyle co nie jedno salonowe auto, wiec się zastanówcie co piszecie, szczególnie jak nie macie pojęcia ile takie malowanie/oklejanie kosztuje, nie wspominając już o wnętrzu
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2013-03-19, 14:52 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 15:07 1
Ja pierdziele, nie ma to jak wypowiadający się "eksperci".
To jest tuningowana ciężarówka, która wygrała już parę konkursów.
Zgłoś
MudPie 2013-03-19, 15:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 15:34 2
MudPie trafiłeś w sedno. Argumenty typu "tak się tuninguje to, albo tamto" do mnie nie trafiają. Jak by niektórym powiedzieć, że dany rodzaj pojazdu tuninguje się smarując szyby gównem, to pewnie tak by robili i byli przekonani, że tak ma być. Gust albo się ma, albo nie; ale nie ma sensu o nim dyskutować. Jeśli kierownikowi tej ciężarówki efekt końcowy się podoba to spoko. Robiąc coś tego typu, kręcąc filmiki i umieszczając je w necie, musi być gotowy na krytykę. Konstruktywną i nie tylko. Nie ma sensu się spierać. Jedyne co napiszę od siebie - w ogóle mi się nie podoba ten samochód, ani taki styl tuningu. W mojej opinii te odpustowe świecidełka nie dodają wartości ani nie poprawiają serii, niezależnie ile kosztowały. Teraz możecie napisać, że to ja nie mam gustu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 16:07 2
@makotewe,
Nie masz za grosz gustu.
Zgłoś
boldrik69 2013-03-19, 16:25 2
Auto na śląskich blachach co tu więcej komentować
Zgłoś
zenekpogromca 2013-03-19, 17:54
MudPie napisał/a:

wieś bawi się i tańczy... agrotjunink pełną gębą.. brakuje nełonów i dzikich węży.

Ten wiejski sprzęt jest droższy niż twoja hata i ursus razem wzięte
Zgłoś
Marllix 2013-03-19, 18:14
Nas bohaterów prądem?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 19:19
Kto z własnej woli robi sobie na aucie flagę uni?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 19:57
zenekpogromca napisał/a:

Ten wiejski sprzęt jest droższy niż twoja hata i ursus razem wzięte

I jakie to ma znaczenie? Skoro mnie nadal się nie podoba, nawet jeśli byłoby najdroższym samochodem pomocy drogowej na świecie? Nie wszystko co drogie, musi się podobać wszystkim. I tak będziemy w koło odbijali piłeczkę, bo jeden nie umie napisać: "mnie się nie podoba" a drugi nie umie zrozumieć, że ktoś może mieć inny gust... Całe szczęście, że nie mam za grosz gustu
Pozdro!

PS. CHata
Zgłoś
Jedras992 2013-03-19, 20:48
Wystarczy spojrzeć na rejestracje, a wiochmieństwo jest wytłumaczone
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 22:22
wies jest wtedy kiedy ursus ma ledy z przodu i bass tube ze sklejki za tylnia szyba......
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 22:50
Gadacie wieś się bawi a stać by było was na taki sprzęcik... pewnie nie ;P

Mi się to podoba i piwo leci
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-20, 1:29
Tutaj mamy wypowiedzi gimbusów które po prostu chciały by a nie mogą !
Tobie się nie podoba i piejesz o tym jak kur o świcie a to że mi się podoba hejtujesz! Ładnie to tak ?
Widziałeś kiedyś jeden z drugim wnętrze seryjnej Magnumki ? Zakładam że nie więc argumenty "każdy rodzaj tuningu uważam za psucie" możesz sobie w dupsko wsadzić ! Seria to plastik na plastiku w kolorze szarym do tego z zewnątrz Magnum jest brzydkie (seryjne) to nie jest Scania R która w serii już jest piękna a po kilku modyfikacjach ( było kilka dni temu na głównej już) jest jeszcze lepsza.
Jednym siępodoba Golf na gwincie innym Calibra ze spojlerami a innym TUNINGOWANE CIĘŻARÓWKI więc proszę cię zachowaj swoje hejty dla siebie albo ... no
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem