Ostatnio spotkałem tutaj trochę osób mówiących czego to za granicą nie mają, oni to potrafią auta zrobić. Udowadniam, iż w Polsce też mamy dobrze zrobione fury. Jak to mówią: "Cudze chwalicie..."
MajóVWka to ogólnopolski zlot miłośników aut z grupy VAG. Jest to impreza zamknięta tylko dla użytkowników forum.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-18, 10:35
Dawać hejty ciśniemy po golfach!!!
konto usunięte
2012-12-18, 10:39
konto usunięte
2012-12-18, 10:47
Tak jest - kto jeździ golfem ten cham, bydle i zapluta świnia.
Z moich obserwacji 90% aut parkujących jak w PGRze i jeżdżących jak po polu to właśnie wieśwageny, szczególnie w tedejiku
konto usunięte
2012-12-18, 10:55
Kierowcy golfów sikają na siedząco.
Jeśli chodzi o golfa, to polecam tylko Callaway'a, if u know what i mean.
konto usunięte
2012-12-18, 11:02
Yes i know - rodziny właścicieli Callaway - ów spędzają wakacje w Sosnowcu
Golf to zawsze będzie golf - samochód dla buraków i wsi. Jemu nawet ekipa z pimp my ride nie pomoże. Choćbyś nie wiem, jakie fele, jakie spojlery wstawił. Nie wiem, jak pomalował, Golf zawsze dla mnie będzie furą dla wieśniaków, diskopolowców, i wsiurów, którzy jeżdżą do remizy rwać wiejskie siury, które dopiero co widły w gnój rzuciły, by iść na dożynki.
Felgi Schmidt zacnie pasują do tego golfa.
Jest i fura na blatach STA! ; D
Hehe hejterzy, a jak się tocze po ulicach to szczęki z chodnika zbieracie
Jaki tytuł podkładu muzycznego ?
Że tak zacytuję:
"[...]Szyby w dół lecą
Opalone łokcie świecą
Myśląc że one lecą na przeciąg
Że są takie które się podniecą
Starym VW-ikiem jak 600-tą
Ale są też nastki
Nagrzane na plastik[...]"
Dziękuję, dobranoc.