Chciałbym powiedzieć że długo to on nie pożyje ale idioci mają dużo szczęścia.
Jak ktoś robił przy kamieniach to zrozumie, że to nic dziwnego.
To nie metal/drewno. Tarcza nie ma opcji żeby pękła,wyskoczyła, zaklinowała się.
Tak jestem ekspertem od cmentarnego granitu.
To nie metal/drewno. Tarcza nie ma opcji żeby pękła,wyskoczyła, zaklinowała się.
Tak jestem ekspertem od cmentarnego granitu.
I za moje podatki później takich debili muszą na pogotowiu składać do kupy...
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
No k🤬a wielkie mi aj baj... Zero budowlańca tutej? Sie jedną ręką nawet da ale z zamkniętymi oczami
Ktoś go powinien ścignąć za obuwie robocze niezgodne z normą GOST. Widać że chce się pochwalić trofiejnymi skarpetkami, ale nie może tak być że każdy nosi co chce. (Albo to ktoś z innego kraju dokąd wożą kacapski kwas, gdzie cywilizacja dotarła na tyle by mieć skarpety — nie mamy innych informacji niż butelka z piciem.)
Zaś tak z kolei wygląda holenderskie obuwie robocze:
Z Wikipedii: The traditional all-wooden Dutch clogs have been officially accredited as safety shoes with the CE mark and can withstand almost any penetration including sharp objects and concentrated acids. They are actually safer than steel-capped protective shoes in some circumstances, as the wood cracks rather than dents in extreme accidents, allowing easy removal of the clog and not continued pressure on the toes by the (edge of the) steel nose.
Zaś tak z kolei wygląda holenderskie obuwie robocze:

Z Wikipedii: The traditional all-wooden Dutch clogs have been officially accredited as safety shoes with the CE mark and can withstand almost any penetration including sharp objects and concentrated acids. They are actually safer than steel-capped protective shoes in some circumstances, as the wood cracks rather than dents in extreme accidents, allowing easy removal of the clog and not continued pressure on the toes by the (edge of the) steel nose.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Ewidentnie geny cz🤬cha. Jak oni od małpy pochodzi ma u nóg palce chwytne.