Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a był taki niemiecki ekolook co to koniecznie chciał udowodnić, że przez prace leśników miś opuścił gawre.. misiowi podobało sie towarzystwo drwali i w gawrze został..
Słuszny przekaz, ale byłby jeszcze lepszy jakbyś opanował język polski.
daj nagranie
sadol.pl/timothy-treadwell-vt88880.htm
A masz cały material razem z foto. Parę razy to tu było. Jak dobrze pamiętam nawet patelnia laska próbowała misia odgonić, ale ludzie to idiocie jeśli myślą, że takiego kolosa są wstanie bez giwery zniechęcić... To jest kurewsko duża i silna maszyna do zabijania. W jednym artykule czytałem, że sila ciosu łapy niedźwiedzi polarnych i z wyspy kodiak (gdzie są największe osobniki gryzzli) mogą powalić ścianę domu.
ale gdzie widzisz że ucieka? zwyczajnie wszedł na drzewo.
no jeszcze brakowało tego, żeby nagrywał wspinaczkę, poza tym wdrapał się tam, bo za mało kroków zrobił i musiał jeszcze dobić jakimś innym wysiłkiem?
A masz cały material razem z foto. Parę razy to tu było. Jak dobrze pamiętam nawet patelnia laska próbowała misia odgonić, ale ludzie to idiocie jeśli myślą, że takiego kolosa są wstanie bez giwery zniechęcić... To jest kurewsko duża i silna maszyna do zabijania. W jednym artykule czytałem, że sila ciosu łapy niedźwiedzi polarnych i z wyspy kodiak (gdzie są największe osobniki gryzzli) mogą powalić ścianę domu.
W 2003 nie 2005. To nie jest zdjęcie jego ciała. Znaleźli tyko jego głowę i rękę na której wciąż był zegarek,reszta była w żołądku misia. Audio nie jest prawdziwe 🤷🏻♀️

Tak, bo młody typek ma dostęp do niedźwiedzi kumpli i sobie chodzą po lesie na spacer. No i niedźwiedzia da się oswoić pewnie? 🙄. Myślę że to typowy rosyjski chłopaczek co chciał się popisać ale nie przewidział że miso wróci do domu.
No żebyś się nie zdziwił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie