👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasami żałuję, że jest internet i dowiaduje się o istnieniu takich filmów i ludzi 🤡🫥😶🌫️🫨🤮
CrystalFairy napisał/a:
Wygląda jak Emma Watson po tygodniu w Sosnowcu
Podobno jeszcze nikt spoza Sosnowca nie dożył tam całego tygodnia.
@CzerstWybut: No nie ? Pooglądali by sobie jakieś zgniłe trupy,urwane ręce i wypadające odbyty na sadisticu - jak my,intelektualiści.
CrystalFairy napisał/a:
Wygląda jak Emma Watson po tygodniu w Sosnowcu
Myślałem, że to twoja stara
Patostreamerzy w kolejnym dniu ciężkiej roboty, za donaty i on by się dał podnieść gdyby mała miała jakiś niewielki dźwig bo sama bidulka raczej rady nie da.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie