Zapraszam do oglądania mojego filmiku

w razie pytań czy działa z maka ziemniaczana odpowiadam NIE z czego tez zamieszczę taki filmik .
Teraz do ostatniej kropli krwi będzie bronił swoich przekonań technolansoboja w różowej koszuleczce i cekinkiem w uszku.
Nie ma co z nim nawet polemizować
1:52 chyba jego pierwszy raz z połykiem, bo się krztusi
Konto usunięte
2011-03-23, 8:54
Gandalf8 napisał/a:
1:52 chyba jego pierwszy raz z połykiem, bo się krztusi
A tobie jak poszło za pierwszym razem?
J🤬e geje walące się przy disco trzasko.
Konto usunięte
2011-03-23, 9:37
Dodawanie takich filmików ma jeden wielki plus wielu z was uleczy swoje kompleksy
zachar1345 napisał/a:
Dodawanie takich filmików ma jeden wielki plus wielu z was uleczy swoje kompleksy
a na pewno ty swój, pokazania swojego paskudnego, pedalskiego ryja w internecie !
Konto usunięte
2011-03-23, 12:36
Popek58 napisał/a:
P🤬lone cioty.
Wymyśl coś Ty i pochal się nam
Przede wszystkim miej odwagę i nie wstydź się pokazać swego ryja...Brudny wieprzu...
Konto usunięte
2011-03-23, 15:36
każdy, kto nazywa muze z filmiku technem jest j🤬ym c🤬lem i nie ma pojęcia o muzyce.
to jest jakiś c🤬jowy dance dla półmózgich gimnazjalistów.
Konto usunięte
2011-03-23, 16:09
Monka kukuyrydziana jest dla mięczaków
@Yellow
słownik jest dla mienczakuw
Konto usunięte
2011-03-23, 18:27
kolczyk w uchu, włoski na żelu, ubrany na biało i ciotowaty głos. Jednym słowem - prawdziwy mężczyzna.
ja p🤬le.....
Konto usunięte
2011-03-23, 19:03
street_swc napisał/a:
a na pewno ty swój, pokazania swojego paskudnego, pedalskiego ryja w internecie !
To nie moja wina ze mam taki ryj tylko rodziców wiesz geny itp. Ale nie narzekam i żyje dalej
Konto usunięte
2011-03-24, 0:28
Podpal matce mieszkanie i bedziesz to pokazywal kolegom w schronisku, albo pod mostem.
zachar jesteś pedałem że tak ich bronisz?
bulit000 napisał/a:
kolczyk w uchu, włoski na żelu, ubrany na biało i ciotowaty głos. Jednym słowem - prawdziwy mężczyzna.
ja p🤬le.....
Chciał wyglądać jak Ronaldo, a wyszedł George Michael. Chociaż sam nie wiem co gorsze.