Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
Takafura 2025-10-12, 15:25
Ważne że dzieciaki zapamiętają: wulkany sa niebezpieczne...
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2025-10-12, 22:01
Suche_gacie_na_dnie_rzeki napisał/a:

Teraz czakamy na makietę Hiroszimy, ale szkoła może tego już nie wytrzymać

Bardziej uczniowie tej szkoły.
Zgłoś
marcintutbxl Wczoraj 2:45
Shaolin_Majster napisał/a:

Ta. Mhm... A ja miałem motorynkę na wodę.

Wyobraz sobie że tym samym zakonnicom jebnołem do chałupy ACHTUNGA a właściwie zobaczyłem pzez okienko takie male ze siedzi taka staruszka zakonnica w pokoju i nic nie kuma walnołem ACHTUNGA do środka i uciekłem a ona pojechała na szpital i juz nie wróciła .Wtedy Achtungi to miały moc.
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 4:57
marcintutbxl napisał/a:

Wyobraz sobie że tym samym zakonnicom jebnołem do chałupy ACHTUNGA a właściwie zobaczyłem pzez okienko takie male ze siedzi taka staruszka zakonnica w pokoju i nic nie kuma walnołem ACHTUNGA do środka i uciekłem a ona pojechała na szpital i juz nie wróciła .Wtedy Achtungi to miały moc.

Ty to jesteś urwis....
Zgłoś
Sigeberht Wczoraj 19:43
Uczniom udało się nawet odtworzyć chmurę piroplatyczną, zaraz po gw🤬townej erupcji
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem