📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

golip napisał/a:
Fajna dupa tylko cycki małe. No i mogłaby jakoś się seksowniej ubierać bo nie ma za bardzo do czego walić (tzn. zwaliłem ale trzeba było użyć wyobraźni).

Niedługo pedofile zaczną patrzeć na 12latki i stwierdzać, zę za staro wygląda

@up
Podstawowe prawa rynku - podaż nakręca popyt - nastolatki stają się szmatami w coraz młodszym wieku, przez co pedofile mają większą ucztę i są coraz bardziej wybredni.
Podstawowe prawa rynku - podaż nakręca popyt - nastolatki stają się szmatami w coraz młodszym wieku, przez co pedofile mają większą ucztę i są coraz bardziej wybredni.

A potem się jeden z drugim zastanawia dlaczego księża to pedofile.
golip napisał/a:
Fajna dupa tylko cycki małe. No i mogłaby jakoś się seksowniej ubierać bo nie ma za bardzo do czego walić (tzn. zwaliłem ale trzeba było użyć wyobraźni).
Ale proszę księdza ona ma dopiero 12 lat....

borys04 napisał/a:
Ale proszę księdza ona ma dopiero. 12 lat...
aż 12 lat (czyt. za stara)

borys04 napisał/a:
Ale proszę księdza ona ma dopiero 12 lat....
W sam raz na raz. Szkoda, że nie jest chłopcem...

Takie gówna to mają jeszcze cerę ładną. Po kiego się maluje? W wieku 25 lat będzie wyglądać z gęby jak wyrżnięta szmata.
I nieźle podkrada matce/ ew. robi na boku, aby za to wszystko zapłacić.
I nieźle podkrada matce/ ew. robi na boku, aby za to wszystko zapłacić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie