Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Budrys2000 2020-10-17, 20:45 7
Same Brady Pity i Alvaro Solery
Chcialbym kiedys zobaczyc dziewuche jakiegos sadola
Zgłoś
buond 2020-10-17, 20:47
wygląda jak eminem

@edit już ktoś wcześniej zauważył...
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-17, 20:51
StalowyNożyk napisał/a:

Po czym wnosisz?
Bo ewidentnie widać, że to ta sama osoba. Porównaj sobie chociażby kilka szczegółów twarzy, takich jak: linia żuchwy, nos, czoło, kości policzkowe.

Nie którzy nie mają zmysłu do szczegółów .
Zgłoś
Mazi118d 2020-10-17, 20:55 6
Dlatego jak chcecie sobie por🤬ać na jedną noc to można się umawiać z laską umalowaną jak szop ale na żonę, dziewczynę albo matkę lepiej wybierać takie co się nie malują. Osobiście kilka lasek poznałem gdzie z rana trzeba było na szybko się ewakuować bo miały amplitudę od modelki do paszteta coś jak Fiona ze Shreka. Najlepsze w Polkach jest to że większość ma tylko makijaż a nie operacje plastyczne jak w Tajlandii albo Ameryce południowej bo tam się można zdziwić jak modelka rodzi paszteta a potem dopiero wychodzi że to chirurg był geniuszem a geny ma trola
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-10-17, 20:55 1
Generalnie, jakby zrobić misz-masz to wyszłaby normalna dziewczyna. I do por🤬ania i do pogadania.
Zgłoś
Noside 2020-10-17, 21:29
Jeden c🤬j. Bez makijażu przynajmniej nie wygląda na klauna. Lepiej być normalnie brzydkim, niż brzydkim klaunem.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Pitok 2020-10-17, 21:50 11
Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego,

podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Zgłoś
Mazi118d 2020-10-17, 22:47 1
Pitok napisał/a:

Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.

Art. 286. [Oszustwo]
§ 1.
Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Ten też pasuje ale do tych zrobionych chirurgicznie
Zgłoś
~Dostojny 2020-10-17, 23:04 1
alucard321 napisał/a:

Sam się zaorałeś gościu

Raczej to ty sam się zaorałeś.
Ciekawe jest to, że osoby które próbują ośmieszać innych, same robię z siebie idiotów.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
LordVIP 2020-10-18, 0:29
Z makijażem nie jest tak, jak z okularami? Jeśli ktoś cały czas nosi okulary i je zdejmie, to jego oczy wyglądają na bardzo małe. Może jak laska codziennie ładuje na mordę tony tynku, to też robi swoje i dlatego bez niego tak wygląda?
Zgłoś
Marianset 2020-10-18, 1:19 1
czy tylko ja widze tu fejka apkki Ej Aj... toz to k🤬a twarz nałożona
Zgłoś
krakbot 2020-10-18, 10:26 1
Tanki,samoloty,okręty ,brzydkie baby pokrywa się kamuflażem w celu zmylenia przeciwnika/zalotnika.
Zgłoś
CrookerS 2020-10-18, 13:10 2
Fake. Roznica w barwie glosu. Lecz niejednokrotnie tez sie tak wj🤬em na taka mine...
Zgłoś
orzech1991 2020-10-18, 16:55
dumad napisał/a:

Mój najlepszy kumpel ma właśnie taką dziewczynę. Pamiętam jak 3 lata temu przyjechałem do nich w odwiedziny i rano na drugi dzień jakaś dziewczyna z kumplem gada w kuchni jakby była tam stałą lokatorką. Patrzę, jakaś świnia - nos jak u swini i takie okrąglutkie małe oczka jak u kreta. Brzydka w c🤬j no ale pierwszy raz ją widzę to trzeba się przedstawić. No i jak zrobiłem tak zj🤬em bo to była ta ukochana kumpla tyle że bez makijażu.
Oni myśleli że ja żartuje i się na całe szczęście pośmiali.
A mi się rzygać chciało i cały czas próbowałem się na nią nie patrzeć.

Czyżby imię miała Izabela?

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
Bantol 2020-10-19, 10:42
gdyby ogarnęła włosy i nie depilowała by brwi i nie miała przechlanego głosu to wyglądała by lepiej niż z tą tapetą
Zgłoś