📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15
Samo udawanie Małkowicza byłoby nawet śmieszne, ale cała reszta beznadziejna.
co za debilne dywagacje w komentarzach. "Poziom"? Jeśli nie ma się poczucia humoru to śmieszy cię jedynie mała garstka "żartów". Mnie śmieszy wszystko, od tych waszych "na poziomie" po powody waszych debilizmów w komentarzach. No poza tym co wrzucił socjalmmv w komentarzu. Co jest niby śmiesznego w robieniu z siebie debila na rozprawie sądowej? Wytrzymałem 2min zanim miałem dosyć tego mułu. Tey nawet do kolan nie dorasta.
O wiele bardziej mnie smiesza uzytkownicy sadistica niz te kabarety
Jeee hejtujmy polskie kabarety. Cóż dawno już zauważono zależność między wielkością poczucia humoru i wysokim ilorazem inteligencji.
Ja rozumiem, że plebs to śmieszą głównie jakieś sranki i inne takie ale nie znaczy to z góry, że wszystko inne jest słabe - po prostu nie rozumiecie wielu rzeczy.
Ja rozumiem, że plebs to śmieszą głównie jakieś sranki i inne takie ale nie znaczy to z góry, że wszystko inne jest słabe - po prostu nie rozumiecie wielu rzeczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie