podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaKiedyś czytałem o tym że mak z Czech jest nie do końca czysty, że niektórzy robią sobie z niego "herbatkę" i coś tam daje, nie gustuję w takich tematach to nie wiem czy to wymysł czy prawda.
Daje, daje.
O produkcji kompotu z maku dowiedziałem się z... kina.
Kiedyś przed filmem puszczano Polską Kronikę Filmową i jeden z ich filmów był o narkomanach i heroinie z maku.
Pokazywali jak robią to narkomani - nacinają makówki lub później gotują i zatężają wywar ze słomy makowej. od A do Z.
Po prostu film typu Zrób To Sam, mający przestrzegać przed narkomanią.
Absurdy komuny.
Kiedyś czytałem o tym że mak z Czech jest nie do końca czysty, że niektórzy robią sobie z niego "herbatkę" i coś tam daje, nie gustuję w takich tematach to nie wiem czy to wymysł czy prawda.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaAle kompot z maku, to nie to samo co napar z suszonego maku. A to wszystko to nie to samo co opium z mleka makowego.
A! I nie róbcie tego z polnym, bo jedyne co uzyskacie to sraczka 😁
Przecież to fejk. Kazdy wie że biegaja po polu nago dziewczyny i z ich skóry jest to skrobane. Kto wie z jakiej to książki?
Kiedyś czytałem o tym że mak z Czech jest nie do końca czysty, że niektórzy robią sobie z niego "herbatkę" i coś tam daje, nie gustuję w takich tematach to nie wiem czy to wymysł czy prawda.
Pokręciłeś coś. Te dziewczyny biegają po polu marihuany i przykleja się do nich hasz.
Jakiś mit. Ziarenka maku nie zawierają morfiny, podobnie jak nasionka konopi nie zawierają THC.
A wy jaki macie przepis na makowiec?
Ziarenka nie zawierają ale mogą być zanieczyszczone alkaloidami, więcej nie pisze żeby nikogo nie zachęcać do takich eksperymentów.