Siedzisz sobie na okienku relaksujesz sobię a tu jakiś h🤬j ci robi wjazd na chatę😂
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
To raczej jakieś atencyjne c🤬y dostają te kopy. Ktoś kto się chce odciąć po prostu to robi. Nie wisi w oknie c🤬j wie ile żeby zwrócić na siebie uwagę. 🙂
Nie wiem czy zauważyłeś (sporo tutaj tego materiału na sadolu)... ale większość skoczków... nie ważne facet czy baba... zanim skoczy to chwilę żegna się z tym padołem.
HermanVonSztolc napisał/a:
Nie wiem czy zauważyłeś (sporo tutaj tego materiału na sadolu)... ale większość skoczków... nie ważne facet czy baba... zanim skoczy to chwilę żegna się z tym padołem.
Większość nagranych. A ilu nie dało się nagrać bo zrobili to szybko bez teatrzyku?
Nie według naszych standardów. 12 lat w straży, każdy cieszy się jak wszystko pójdzie dobrze a jak taki kretyn złapie ratownika za nogę, spadnie, ratownik nie trafi i również „poszkodowany” wylatuje z 12 piętra to prokurator pyta „kto dowodził”. Dowodzący leci, sprawy od rodziny, ogromne konsekwencje a tak to rozstawiamy skokochron, nie ryzykujemy swoim życiem.