Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim wyjmiesz z mego oka źdźbło, pierwiej ze swego oka wyrzuć drewutnię.
Nie powinieneś uważać że masz rację tylko dla tego, że jesteś bardzo zaangażowany.
Klasyczne błędne zastosowanie Ewangelii Mateusza 7:5. Ale jasne jest, że nie zrozumiałeś sedna sprawy. Ten fragment nie dotyczy unikania korekty. Dotyczy właściwego korygowania z pokorą. Jezus nie potępiał osądu; potępiał hipokryzję. To nie moje zaangażowanie sprawia, że moje stanowisko jest słuszne, ale prawda Pisma Świętego. Dobrze by było, gdybyś tego posłuchał.
rodziców tak uczących dzieci powinni od razu ołowiem traktować... żadnych więzień czy kar... po prostu kula w łeb..
Pewnie jesteś obrzezany
Złe czyny skorumpowanych jednostek nie definiują prawdy wiary. Chrześcijaństwo opiera się na naukach Chrystusa. Sprawiedliwości, miłosierdziu i poświęceniu, a nie na porażkach tych, którzy je zdradzają. Nie mylcie ludzkiego zepsucia z boską prawdą. Ludzie, którzy to robia nie moga nazywać siebie "Dziećmi Bożymi".
Trzymasz się symboli, a nie treści. Tradycje ewoluują, ale prawda jest niezmienna. Chrześcijaństwo nie wymazało tego, co było twoje - udoskonaliło to, nadało temu cel wykraczający poza zwykły rytuał. Dziedzictwo bez prawdy to tylko nostalgia.
No i klasyczny argument „wszystkie są mitami”. Jakże oryginalny. Jednak, co dziwne, jedna tak zwana „bajka” podzieliła historię na dwie części, zmieniła prawa, moralność i imperia, i nadal zmienia życia. Legendy bledną - prawda trwa.
Ja jebie ale bzdury...
Bzdury, islam to religia pokoju.
Raj czeka na tych, którzy „zabijają i są zabijani" za Allaha: „Zaprawdę, Bóg kupił u wiernych ich dusze i ich majątki, w zamian za co otrzymają Ogród. Oni walczą na drodze Boga i zabijają, i są zabijani, zgodnie z Jego prawdziwą obietnicą" (Koran 9:111)
Sura 8: 12−17 podaje, że winę za zabicie niewiernego bierze na siebie Allah: „Bo to jest tak, że to nie muzułmanin zabija niewiernego
niewierny musi być wyeliminowany z obrębu islamu
i więcej o pieprzeniu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie