We Francji, marokańscy kibice trenują przed środowym meczem. Czuję, że będzie wysyp materiałów...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:08
Wiewór napisał/a:
Myślałem ze to polscy patrioci chcieli podpalić mieszkanie jakiegos malarza ale potem zobaczyłem ze to jednak Francja.
jeden przypadek na ile? setki meczy? Idiota rzucił flare nawet nie myśląc o tym że może coś popalić bo jest na to za głupi. Tam takie sytuacje to norma
U dzikusów widzę już Sylwester, Macron co tam u ciebie chłopaku? France Animal Planet.
crookla napisał/a:
jeden przypadek na ile? setki meczy? Idiota rzucił flare nawet nie myśląc o tym że może coś popalić bo jest na to za głupi. Tam takie sytuacje to norma
Cieszę się ze się zgadzamy ze polscy patrioci to idioci
Wiewór napisał/a:
Cieszę się ze się zgadzamy ze polscy patrioci to idioci
On mowil o jednostce, robaku
Ogórek napisał/a:
Jedyne za co szanuję Jarosława że nie nawpuszczał tego bydła do nas.
Dobre sobie nawpuszczali jeszcze więcej tego ścierwa tylko nie z krajów Afrykańskich , lecz hindusów, mieszkańców Tadżykistanu, Uzbekistanu, Gruzinów. Poszukaj sobie statystyk migracji, jesteśmy równie mocno zalewani syfem. Jarosław jest takim samym ścierwem co całe lewactwo.
~VeIture napisał/a:
Ja już nie jestem w stanie tego wszystkiego co się tam odpie**ala, i chcą to niektórzy u nas wj***ć, skomentować bez jawnego rasizmu. No k***a nie jestem.
Chcoiażby dlatego cymbale ze to nie sa marokanczycy tylko francuzi
Ogórek napisał/a:
Jedyne za co szanuję Jarosława że nie nawpuszczał tego bydła do nas.
Jego brat za to wpuścił ze 30k Czeczenów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie