Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mała rozgrzewka...
DMT • 2022-12-11, 18:53
We Francji, marokańscy kibice trenują przed środowym meczem. Czuję, że będzie wysyp materiałów...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
miedzianek 2022-12-11, 23:50
k🤬a im granat pod nogi by wrzucili to by jak glaby nadal stali, bo inaczej rasizm
Zgłoś
crookla 2022-12-11, 23:50
Wiewór napisał/a:

Myślałem ze to polscy patrioci chcieli podpalić mieszkanie jakiegos malarza ale potem zobaczyłem ze to jednak Francja.

jeden przypadek na ile? setki meczy? Idiota rzucił flare nawet nie myśląc o tym że może coś popalić bo jest na to za głupi. Tam takie sytuacje to norma
Zgłoś
DragomirHajsy 2022-12-12, 0:09 1
j🤬 bydło j🤬e, tylko myślące prawidłowo jednostki
Zgłoś
lesku73 2022-12-12, 0:43
U dzikusów widzę już Sylwester, Macron co tam u ciebie chłopaku? France Animal Planet.
Zgłoś
Wiewór 2022-12-12, 1:13
crookla napisał/a:

jeden przypadek na ile? setki meczy? Idiota rzucił flare nawet nie myśląc o tym że może coś popalić bo jest na to za głupi. Tam takie sytuacje to norma

Cieszę się ze się zgadzamy ze polscy patrioci to idioci

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Maniecky 2022-12-12, 1:27 2
Wiewór napisał/a:

Cieszę się ze się zgadzamy ze polscy patrioci to idioci

On mowil o jednostce, robaku
Zgłoś
toniemojekonto 2022-12-12, 2:59 2
Ogórek napisał/a:

Jedyne za co szanuję Jarosława że nie nawpuszczał tego bydła do nas.

Dobre sobie nawpuszczali jeszcze więcej tego ścierwa tylko nie z krajów Afrykańskich , lecz hindusów, mieszkańców Tadżykistanu, Uzbekistanu, Gruzinów. Poszukaj sobie statystyk migracji, jesteśmy równie mocno zalewani syfem. Jarosław jest takim samym ścierwem co całe lewactwo.
Zgłoś
durabo2 2022-12-12, 6:24 4
VeIture napisał/a:

Ja już nie jestem w stanie tego wszystkiego co się tam odp🤬la, i chcą to niektórzy u nas wj🤬, skomentować bez jawnego rasizmu. No k🤬a nie jestem.

Żyjemy w czasach gdzie zwykłe chłodne oceny zachowań ludzi lub grup społecznych/etnicznych są zabronione. Przeciętny dobrze wychowany obywatel ma knebel na ustach, we własnym kraju ma siedzieć cicho i z podkulonym ogonem bo inaczej będzie rasistą czy tam innym fobem. Mnie te określenia przestały już obrażać w wręcz przeciwnie traktuje to jako nadane tytuły.
Zgłoś
moja stara 2022-12-12, 8:54
~VeIture napisał/a:

Ja już nie jestem w stanie tego wszystkiego co się tam odpie**ala, i chcą to niektórzy u nas wj***ć, skomentować bez jawnego rasizmu. No k***a nie jestem.

Chcoiażby dlatego cymbale ze to nie sa marokanczycy tylko francuzi
Zgłoś
michalgdy 2022-12-12, 11:36 1
~VeIture napisał/a:

Ja już nie jestem w stanie tego wszystkiego co się tam odp🤬la, i chcą to niektórzy u nas wj🤬, skomentować bez jawnego rasizmu. No k🤬a nie jestem.

Też tego nie kumam. Wolę jednak nasze klasyczne kibolskie ustawki na autostradach i zwykłe krakowskie szlachtowanie maczetami.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-12-12, 13:09
Myślałem, że dla tych uniformów ochronnych takie petardy to c🤬j, ale widać, że dwóch oberwało. Do dupy z taką ochroną.
Zgłoś
Gantorian1994 2022-12-12, 14:57
Habibi w akcji
Zgłoś
htp 2022-12-12, 16:52 1
Ogórek napisał/a:

Jedyne za co szanuję Jarosława że nie nawpuszczał tego bydła do nas.

Jego brat za to wpuścił ze 30k Czeczenów.
Zgłoś
K.Jah 2022-12-12, 17:16 2
moja stara napisał/a:

Chcoiażby dlatego cymbale ze to nie sa marokanczycy tylko francuzi

Tak k🤬a! Rdzenni francuzi demolują Francję z powodu jakiegoś meczu który rozgrywa Maroko. Skąd się biorą tacy kretyni!?
Zgłoś
Sraj1 2022-12-12, 22:03
Ogólnie połowa tych "policjantów", w tym ta skontuzjowana wybuchem zimnego ognia koło niej, tam to zmywary.

Kolorowi robią rozp🤬ol na ulicach.

Zastanawiam się, gdzie jest biały heteroseksualny Francuz? Pewnie gra w piwnicy w gry i boi się wyjść, bo na netflixie zobaczył w serialu że jest winien patriarchatu i niewolnictwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie