Owa chinka/japonka/koreanka czy inna skośnooka ma talent. Jeżdżenie na rolkach na poziomie pro.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Wskocz na pora mała chinko!!
@up
no racja, lepsza taka pasja, niż ta Mela Gibsona np.
@up
no racja, lepsza taka pasja, niż ta Mela Gibsona np.
oni już nawet jako embriony są tresowani, żeby wszystko robili zajebiście w przyszłości.
mali azjaci... ich rekordy nie powinny się liczyć do tych na świecie ... oni są przesadzeni
Ile widziałem takich filmików, to nie jest żaden prO talent - tylko praktyki i ćwiczenia. Jestem leniwy, więc ona jest dla mnie zajebista, chociaż widywało się lepszych amerykańców na deskach, rolkach etd.
Kariera przed nią. już niedługo wystąpi w japońskim filmie sensacyjnym, gdzie zamieni się w czołg atakujący Godzille
Miło się na to patrzy. Ludzie z pasją potrafią z prozaicznych czynności stworzyć coś, co spokojnie można nazwać sztuką.
Skośnoocy mają coś nie teges z mózgami koordynacją ruchową i ogólnie są jacyś dziwni bo to nie jest normalne żeby człowiek odwalał to co oni...inna fizjologia czy jak...w każdym bądź razie szacun dla małej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie