Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SpalonyŻymianin Wczoraj 18:04
Nie p🤬lcie! Walczył do końca

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy Wczoraj 18:59
Gdyby stał za sklepem z browarem to by się nie wydarzyło
Zgłoś
ss84 Wczoraj 19:32
habiTEK napisał/a:

sugerujesz że ryzykował połamaniem sobie nóg/rąk lub skręceniem karku, bo tobie k🤬a kamera nie odpowiada w tym miejscu ?

Nic nie sugeruje. Zastanawia mnie po prostu skąd się tam wzięła kamerka,telefon, dildos z funkcją nagrywania. Cokolwiek. Coś co leżało lub było ustawione praktycznie na ziemi. Nie jest to zastanawiające?
Zgłoś
Antekson Wczoraj 20:33
Ile razy trzeba to powtarzać: na drabinie się NIE PRACUJE.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 21:57 2
JoSeed napisał/a:

Ehh. Jak włażę na krzesło z kółkami to chociaż staram się czymś je zablokować...
Niby facet, a durny.

Jeśli nie ma własnej blokady raczej bym nie weszła. Zastawisz to cegłą to cegła się przesunie.

Nie widzę czemu faceci mieliby być w takich zadaniach lepsi. Za to, bardzo się nadają do zapewnienia bezpieczeństwa: jak się mena zawoła, od razu przyleci chętny do pomocy pokazać jaki to on jest maczo — i w razie wypadku strata niewielka. Zawsze lepiej jeśli z drabiny spada samiec a nie ja.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 22:13 1
majeńka napisał/a:

Jeśli nie ma własnej blokady raczej bym nie weszła. Zastawisz to cegłą to cegła się przesunie.
Nie widzę czemu faceci mieliby być w takich zadaniach lepsi. Za to, bardzo się nadają do zapewnienia bezpieczeństwa: jak się mena zawoła, od razu przyleci chętny do pomocy pokazać jaki to on jest maczo — i w razie wypadku strata niewielka. Zawsze lepiej jeśli z drabiny spada samiec a nie ja.

Nie są lepsi ale większość ma tutaj przekonanie, że tylko kobiety są bezmyślne
Zgłoś
kuba1986 Wczoraj 22:20 1
majeńka napisał/a:

JoSeed napisał/a:

Nie są lepsi ale większość ma tutaj przekonanie, że tylko kobiety są bezmyślne

Dziewczyny, jak będziecie wchodzić na drabinę czy krzesło, to ja was mogę asekurować, tylko najlepiej żebyście były w krótkich sukienkach
Zgłoś
Janko Wczoraj 22:47
Bo kasku nie miał

[ Dodano: 2025-04-23, 06:38 ]
kuba1986 napisał/a:

Dziewczyny, jak będziecie wchodzić na drabinę czy krzesło, to ja was mogę asekurować, tylko najlepiej żebyście były w krótkich sukienkach

Kącik wspólnego adoratorstwa brawo dziołchy 🔟
Zgłoś