podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúsugerujesz że ryzykował połamaniem sobie nóg/rąk lub skręceniem karku, bo tobie k🤬a kamera nie odpowiada w tym miejscu ?
Nic nie sugeruje. Zastanawia mnie po prostu skąd się tam wzięła kamerka,telefon, dildos z funkcją nagrywania. Cokolwiek. Coś co leżało lub było ustawione praktycznie na ziemi. Nie jest to zastanawiające?
Jeśli nie ma własnej blokady raczej bym nie weszła. Zastawisz to cegłą to cegła się przesunie.Ehh. Jak włażę na krzesło z kółkami to chociaż staram się czymś je zablokować...
Niby facet, a durny.
Nie widzę czemu faceci mieliby być w takich zadaniach lepsi. Za to, bardzo się nadają do zapewnienia bezpieczeństwa: jak się mena zawoła, od razu przyleci chętny do pomocy pokazać jaki to on jest maczo — i w razie wypadku strata niewielka. Zawsze lepiej jeśli z drabiny spada samiec a nie ja.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Jeśli nie ma własnej blokady raczej bym nie weszła. Zastawisz to cegłą to cegła się przesunie.
Nie widzę czemu faceci mieliby być w takich zadaniach lepsi. Za to, bardzo się nadają do zapewnienia bezpieczeństwa: jak się mena zawoła, od razu przyleci chętny do pomocy pokazać jaki to on jest maczo — i w razie wypadku strata niewielka. Zawsze lepiej jeśli z drabiny spada samiec a nie ja.
Nie są lepsi

Jeśli nie ma własnej blokady raczej bym nie weszła. Zastawisz to cegłą to cegła się przesunie.
Nie są lepsi ale większość ma tutaj przekonanie, że tylko kobiety są bezmyślne
Dziewczyny, jak będziecie wchodzić na drabinę czy krzesło, to ja was mogę asekurować, tylko najlepiej żebyście były w krótkich sukienkach