👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dziś to jutro. Śmierć o swoje się upomni. Fajnie, że mają kamerkę przydomowa na takim zadupiu. Ciekawe czy to deszczowka celowo zbierana
kubol napisał/a:
Byloby kiszone dziecko jak kapusta. W sam raz na zime
Amatorka która kopiuje pomysły innych. W łodzi były już dzieci w beczkach ale niestety nikt tego nie nagrał
Szkoda,że nie było tam wody- patrze i na końcu nie dowierzam. Była tam woda.
r061071 napisał/a:
chyba duże dziecko a za małe wiadro powinno być
Gdyby wiadro było większe to łatwiej byłoby z niego wyjść.
Nie mają ścian i podłogi, są w centrum jakiejś dżungli, ale kamery w całkiem dobrej jakości są...

pusifer napisał/a:
Większość osób na sadisticu to albo gimbaza albo kawalerowie do wzięcia, którzy nie potrafią sobie czegoś takiego wyobrazić. Część z nich próbuje na siłę pokazać jacy to oni są dobrzy w żartach tego typu:
pusifer napisał/a:
To świadczy tylko o tym, że jeszcze długi czas będą się trzepać po kryjomu.
Śmierć dziecka to największa tragedia. Choć raz na sadolu filmim gdzie dziecko jej uniknęło.
A ja osobiście sram na wasze zdanie, bo zaraz napiszecie, że jestem tatuś p*zda. Bo napisać potrafi każdy ale nikt w oczy by mi tego nie powiedział.
Polecam Ci wizytę u psychologa, lub "przeprowadzkę" na forum dla karmiących matek.
Jesli kogoś cieszy widok cierpiącego dziecka, to z takim czlowiekiem nie ma co wdawac się w dyskusje. Swoją droga...zastanawiam sie ilu prawdziwych zwyroli jest na tym portalu, ile z tych wszystkich komentarzy jakże obleśnych i przerażających przedstawiaja prawdziwy stan umysłu komentujących. Czasem czytając nie jedne z nich szczerze chciałabym by to były tylko popisy w necie, ale nie rzadko gdzies tam świta mi myśl ,że nie jeden z was byłby w stanie zrobić bądź robi naprawdę okropne rzeczy.......

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie