podpis użytkownika
Ola gringoByloby kiszone dziecko jak kapusta. W sam raz na zime
Amatorka która kopiuje pomysły innych. W łodzi były już dzieci w beczkach ale niestety nikt tego nie nagrał
chyba duże dziecko a za małe wiadro powinno być
Gdyby wiadro było większe to łatwiej byłoby z niego wyjść.

Jap🤬le jaki dramat. Fart jak c🤬j mial dzieciak!
Ja bym mu jeszcze wp🤬lił żeby się nauczył
Ja bym mu jeszcze wp🤬lił żeby się nauczył
To myślisz baranie, ze doświadczenie umierania wystarczająco go nie nauczyło? On walczył o życie przez około 40 sek. - dla niego to była wieczność. Gdybyś mu po takim czymś wp🤬lił, to jego psychika i umiejętność logicznego myślenia by się totalnie skrzywiła, j🤬y tępaku
Większość osób na sadisticu to albo gimbaza albo kawalerowie do wzięcia, którzy nie potrafią sobie czegoś takiego wyobrazić. Część z nich próbuje na siłę pokazać jacy to oni są dobrzy w żartach tego typu:
To świadczy tylko o tym, że jeszcze długi czas będą się trzepać po kryjomu.
Śmierć dziecka to największa tragedia. Choć raz na sadolu filmim gdzie dziecko jej uniknęło.
A ja osobiście sram na wasze zdanie, bo zaraz napiszecie, że jestem tatuś p*zda. Bo napisać potrafi każdy ale nikt w oczy by mi tego nie powiedział.
Polecam Ci wizytę u psychologa, lub "przeprowadzkę" na forum dla karmiących matek.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika

To myślisz baranie, ze doświadczenie umierania wystarczająco go nie nauczyło? On walczył o życie przez około 40 sek. - dla niego to była wieczność. Gdybyś mu po takim czymś wp🤬lił, to jego psychika i umiejętność logicznego myślenia by się totalnie skrzywiła, j🤬y tępaku
A ty tępy h🤬ju nie wiesz że wp🤬l jest dobry na wszystko.