Spider napisał/a:
Ktoś wie gdzie można kupić takie cudo ?
![]()
Chyba już nie produkują
sveq napisał/a:
"W poniedziałek rano, Szczecińska policja zatrzymała podejrzanego Marka O. Zatrzymany miał przy sobie pół grama ż🤬da."
tylko czemu akurat Szczecinska ?!

Keravnos napisał/a:
k🤬a, co za z🤬by z was:/ ja p🤬le, jak można być takim k🤬a debilem, żeby sobie robić jaja z holocaustu? p🤬leni ignoranci
wracaj na onet!!
1MandM1 powiem ze to jest sadystyczne forum i na c🤬j cieciu żeś sie rejestrował, i zawsze sie znajdzie jakis z🤬b co go to nie bawi wiec nie wiem czego tu szuka, a z kolega wyzej sie zgodze:)
podpis użytkownika
A beautiful way to become infected, alone or with others
Keravnos tacy jak ty powinni tylko cichutko klikac i ogladac a nie sie tu wypowiadac. tez nie lubie jak ktos sie smieje z ludobojstwa i w ogole... oficjalnie. Sadistic to inne miejsce w sieci i tu ludzie maja to w dupie:p
podpis użytkownika
..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
w takim razie to strona dla nazistów którzy robią sobie jaja z holokaustu aha

tak wszyscy tu to neonaziole i wyznajemy wiare wujka adolfa

podpis użytkownika
A beautiful way to become infected, alone or with others
Keravnos napisał/a:
k🤬a, co za z🤬by z was:/ ja p🤬le, jak można być takim k🤬a debilem, żeby sobie robić jaja z holocaustu? p🤬leni ignoranci
ale obiektywne z🤬by.
zyd, katolik, c🤬ty jeden kij.
wiec po co się gorączkujesz. tylko marszczek się dorobisz.
Goner napisał/a:
tylko czemu akurat Szczecinska ?!![]()
A jakoś tak mi się skojarzyło.

Przestańcie się nawzajem wyzywać. Taka już tu atmosfera na sadisticu, że zbierają się zbiry z całej Polski i wspólnie nienawidzę murzynów, ż🤬dów i innych bakterii

Ale jakie miał intencje producent proszku z ż🤬da? Kasa, kasa kasa. Czy nie jest gorszy ktoś, kto chce zarobić jeszcze na takim czymś od ludzi, któży drwią z takiego pomysłu?
Pewnie większość z ludzi oburzających się z rasizmu itp, zapytanych czy są rasistami odpowiedzą: "Nie no co ty!! Ale lubie kawały o ż🤬dach i murzynach" Ot co moi drodzy

podpis użytkownika