Jazda w korku plus cwaniaczek w osobówce
akcja właściwie od 1:40
Polecam również momencik od 1:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, no tak, bo komponenty do fabryk przylatują, a nie przyjeżdżają :]
CanesPL napisał/a:
Ewidentna wina dużego, walnął w stojącą osobówkę. A cwaniakiem jest właśnie debil w kabinie, wyznający filozofię "jestem duży, mam gruchę w łapie, osobówek nie wpuszczamy".
Właśnie przez takchich "mądrych" jak ty, zaopatrzyłem się w kamerkę do auta...
konto usunięte
2012-10-18, 18:10
konto usunięte
2012-10-18, 18:24
Koperek napisał/a:
https://www.sadol.pl/martwy-punkt-w-tirach-vt105264.htm?highlight=martwy+punkt
Dla napinaczy.
chyba jakiś nieudacznik tam lusterko ustawiał
konto usunięte
2012-10-18, 20:11
... kierowcy tirów, mają martwe pole, chyba zamiast mózgu - nie widzi co jest 3 m. przed nim? Co za buc
konto usunięte
2012-10-18, 20:43
głąby po 1 ogarnijcie jakim pasem jedzie osobóka i czy tam powinna byc i czy moze robic taki manewr
po 2 kamera jest po prawej stronie w ciezarowce a nie w miejscu gdzie siedzi kierowca. Martwe pole jest w kazdym aucie a w ciezarowce jest ich troszke wiecej, ci co nawet nei siedzieli w duzym aucie mogli by oszczedzic klawiatury takim spamem...
po 3 to nie skuter ( jak by ktos nie zaczail o co chodzi w 2 )
Ten, który zmienia pas musi myśleć, a nie ten, który jedzie swoim.
konto usunięte
2012-10-18, 21:37
konto usunięte
2012-10-18, 21:37
konto usunięte
2012-10-18, 22:38
Obaj kierowcy to patałachy. Obaj powinni po mandacie dostać i rozejść się do domów.