👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ja jebie. Na kogo trzeba zagłosować, żeby u nas takie zajęcia w podstawówce dzieci miały?

Huher napisał/a:
nie zapominając o Ozzym osbourne
To on się jeszcze nie zaćpał? Kwestia czasu
@up,
Bóg sprzyja Ozziemu... Znaczy Ozzy sprzyja Bogowi, dlatego nie odchodzi.
Tak, czy siak, jak Osbourne odejdzie, to zastąpi tron Dio w piekle ]
Bóg sprzyja Ozziemu... Znaczy Ozzy sprzyja Bogowi, dlatego nie odchodzi.
Tak, czy siak, jak Osbourne odejdzie, to zastąpi tron Dio w piekle ]

Ja tam moze fanem Metallici nigdy nie bylem, pare kawalkow lubie, i to tych szlagierow w wiekszosci (pewnie uslysze ze wszystkie to szlagiery
) ale fakt faktem: patrzac na te dzieciaki az sie milo robi na sercu

Cytat:
nie do końca Cie podzielam. Techno fakt... muzyka do klubu a nie do słuchania po ciemku na słuchawkach bez przesłania tylko Umc UMc , tak jak to teraz dupstep sie nazywa zero skal tylko pusta melodia nie trzymająca schematu
za techno nie przepadam, ale jest wiele gatunkow muzyki elektronicznej i wiele kawalkow, ktore fajnie sie slucha na sluchawkach w obojetne jakiej sytuacji(a po dobrych narkotykach to juz jest kosmos).
jakos 300 lat temu potrafili robic gleboka muzyke z przeslaniem bez uzycia ani jednego slowa. tylko teraz nagle oglupione przez telewizje spoleczenstwo stwierdzilo, ze zeby utwor mial przekaz, musza ten przekaz slownie uslyszec.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie