Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
marcincore 2011-10-06, 17:05 2
-Huher
nie do końca Cie podzielam. Techno fakt... muzyka do klubu a nie do słuchania po ciemku na słuchawkach bez przesłania tylko Umc UMc , tak jak to teraz dupstep sie nazywa zero skal tylko pusta melodia nie trzymająca schematu.Za hip hopem też nie przepadam, ale stary nie lansiarki hh jak K44 i kilka innych ,może melodią mnie nie powalają bo jestem wychowany na innych klimatach za to tekst mozna przywołać do życia każdego z nas, bo spiewają to ludzie którzy coś przeżyli w życiu.
Mam kolegów punków i w starym hip hopie widzą dużo wspolnego, jednak teraz "hip hopowcy" od grubsona czy czegoś innego NA SZEROKO mówią "JA p🤬le metali i punków k🤬a Hip hop rulez no wiecie ganja też wejdzie to jestem troche rastamem! GRUBSON" !
To tyle.
Zgłoś
szpiqlec 2011-10-06, 17:06 4
O ja jebie. Na kogo trzeba zagłosować, żeby u nas takie zajęcia w podstawówce dzieci miały?
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-10-06, 17:18 4
@Huher o gustach się nie dyskutuję chamie j🤬y trochę kultury
Zgłoś
byo18 2011-10-06, 18:53
No k🤬a, aż przyjemnie posłuchać jak dzieciaki nap🤬lają Gdy za młodu sobie nieźle radzą, co będzie potem?
Zgłoś
shinbey 2011-10-06, 19:01
W tym momencie połowa perkusistów została zawstydzona.
Zgłoś
Entej 2011-10-06, 19:14
J🤬 wszystko i tak NO 1 PanterA
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-06, 22:10
@UP
Niestety nigdy nie będę podzielał twojego zdania. Pantera definitywinie mi się nie podoba..a co do tytułu,to jakoś nie jestem pewien czy Metallica ma coś wspólnego z szatanem..Może Slayer (Chociaż Araya jest katolikiem..no k🤬a paradoks). A co do filmiku,no to dzieciaki dobrze grają. Mała na prowadzącej daje radę.Brak basisty,chociaż z nim czy bez niego,co za różnica. i tak ich nigdy nie słychać. Pener - za filmik - PIWO.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-06, 22:44
Huher napisał/a:

nie zapominając o Ozzym osbourne

To on się jeszcze nie zaćpał? Kwestia czasu
Zgłoś
mikel1994 2011-10-06, 23:10
@up,

Bóg sprzyja Ozziemu... Znaczy Ozzy sprzyja Bogowi, dlatego nie odchodzi.

Tak, czy siak, jak Osbourne odejdzie, to zastąpi tron Dio w piekle ]

podpis użytkownika

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
Zgłoś
Huher 2011-10-06, 23:17
a no żyje, nawet ostatnio w Polsce był

podpis użytkownika

Nie każdy przypadek jest śmieszny ale z każdego można się pośmiać
Zgłoś
Majsteriusz 2011-10-06, 23:48
Ja tam moze fanem Metallici nigdy nie bylem, pare kawalkow lubie, i to tych szlagierow w wiekszosci (pewnie uslysze ze wszystkie to szlagiery ) ale fakt faktem: patrzac na te dzieciaki az sie milo robi na sercu

podpis użytkownika

NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-07, 12:44 1
Huher napisał/a:

jest nadzieja że p🤬lony hip hop i techno odejdzie w zapomnienie

\

lamusie, to ze w twojej muzyce stawia sie nacisk na sprzęt i gre to nie znaczy, ze kazda w ktorej sie nie stawia na to nacisku jest gorsza. Wole prawdziwy tekst, niz nap🤬lanie na 5 sznurkach przyczepionych do drewnianej deski. lamusie. (double kill)
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-07, 13:44 1
Cytat:

nie do końca Cie podzielam. Techno fakt... muzyka do klubu a nie do słuchania po ciemku na słuchawkach bez przesłania tylko Umc UMc , tak jak to teraz dupstep sie nazywa zero skal tylko pusta melodia nie trzymająca schematu

za techno nie przepadam, ale jest wiele gatunkow muzyki elektronicznej i wiele kawalkow, ktore fajnie sie slucha na sluchawkach w obojetne jakiej sytuacji(a po dobrych narkotykach to juz jest kosmos).
jakos 300 lat temu potrafili robic gleboka muzyke z przeslaniem bez uzycia ani jednego slowa. tylko teraz nagle oglupione przez telewizje spoleczenstwo stwierdzilo, ze zeby utwor mial przekaz, musza ten przekaz slownie uslyszec.
Zgłoś
Crtz 2011-10-07, 15:22 1
Huher ty pedale, hip-hop to kultura a nie rodzaj muzyki p🤬lony chłopku MTV
Zgłoś
szczepan11600 2011-10-07, 19:35
Huher napisał/a:

Aż się chce patrzeć ... jest nadzieja że p🤬lony hip hop i techno odejdzie w zapomnienie, a takie zespoly jak MetallicA czy AC/DC znów będą na pierwszym miejscu u młodych

nie zapominając o Ozzym osbourne

A co ci k🤬a przeszkadza w hip hopie po za tym jest to kultura.Muzyka to rap! Każdy ma prawo słuchać tego co lubi.

Zapraszam do lektury pl.wikipedia.org/wiki/Hip-hop
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie