📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Nieletni cyganie to 1/3 złodziei w mieście... 2/3 to ich rodzice.

Mom and Death napisał/a:
Przecież polacy to też złodzieje
![]()
Hyy jak w ogóle śmiesz tak mówić, dla większości tutaj Polacy to rasa panów, jedyne co osiągnęli to biały kolor skóry, który miał im dać przepustkę na zachodzie

Najbardziej poruszył mnie początek tego filmu dokumentalnego , gdzie w Hiszpanii w kraju który jest rozwinięty ponad przeciętność są cyganie którzy zarabiają w taki sposób , eh.Miałem okazję być w Hiszpanii nie raz na wakacjach , miałem okazję napotkać tutejszych złodziejaszków przy bankomatach.Ludzie nie zachowują się tak jak było na filmie , człowiek agresywnie do tego podchodzi i bardzo dobrze , to podobna zasada " dasz mu palec , weźmie całą rękę " na tym to polega.Dlaczego nie zwalczają tego w Hiszpanii otóż jest kryzys gospodarczy , dlatego też pieniądze należy tam inwestować a nie wydawać na takie sprawy.Co do Mediolanu dziwi mnie to że włosi nie potrafią sobie z tym poradzisz , z tego co pamiętam we Włoszech była największa mafia narkotykowa która zbijała tam miliony;) tyle na temat , eksperci

A "mądrale", jak z linka "Pyta.pl i problem rumuńsko-cygański" dalej będą mylić Rumunów z Cyganami. I nic im nie da tłumaczenie, bo tłuk do końca życia pozostanie tłukiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie