👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale wiele tych sytuacji to wina kierowców a nie matek, wiec troche to wasze pitolenie jest na wyrost. Nie wymija sie aut, które stoją na pasach.

W połowie sytuacji miały pierwszeństwo na pasach, połowa - tępe dzidy. Nie zmienia to zasady że patrzeć w obie strony trzeba ZAWSZE.

Kierowca, którzy nie uważa na przejścia powinien być publicznie biczowany po gołej dupie
analstaircase napisał/a:
Kierowca, którzy nie uważa na przejścia powinien być publicznie biczowany po gołej dupie
pieszy, który nie jest ostrożny na przejściu powinien zostać w domu

dobrze że wam się to nie zdarza bo w sumie z dzieciakami na spacerki wam ciężko wyjść panowie... widok ojca z dzieckiem to taka rzadkość

@Up
Jak w Detroit...
@Up
Jak w Detroit...
up, Jak w Detroit...
Jak w Detroit...

@Up
Jak w Detroit...

up, Jak w Detroit...

Bo prawda jest taka,że pchanie wózka ogłupia,a jak się było głupkiem jeszcze zanim się pchało wózek,to efekty są takie jakie na tym oto video.
W paru sytuacjach wina leżała po stronie kierowców, jeżeli kobieta idzie przejściem dla pieszych (nie wymuszając pierwszeństwa oczywiście) a kierowca jej nie zauważył to jest jego wina, dlatego istnieje zasada szczególnej ostrożności na przejściach dla pieszych

toż to ruskie kacapy nie ma czego żałować.
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie