Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Trolik1 2025-03-14, 13:18 1
Też w niedzielę miałem tyle, ale zaraz mało. I tak parę razy, żeby przeczyścić dysze w gaźniku, bo się po zimie przypchały. I zdało egzamin.
Zgłoś
buberr 2025-03-14, 13:56 6
Trolik1 napisał/a:

Też w niedzielę miałem tyle, ale zaraz mało. I tak parę razy, żeby przeczyścić dysze w gaźniku, bo się po zimie przypchały. I zdało egzamin.

Tia, a potem się obudziłeś, a w gaciach mokro 😅
Zgłoś
flejtuch 2025-03-14, 14:43
Przecież mógł skręcić
Zgłoś
Trolik1 2025-03-14, 14:50
buberr napisał/a:

Przecież sam mi paszczowo osuszałeś. Sklerozę masz czy jak? ;p
Zgłoś
Cezzar 2025-03-14, 14:56
Dlaczego nie skręcił?
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-14, 15:21 2
Cezzar napisał/a:

Dlaczego nie skręcił?

Dowiesz się jak już kupisz tą Hayabusę... 😉

[ Dodano: 2025-03-14, 15:26 ]
buberr napisał/a:

😂
Zgłoś
Riikko 2025-03-14, 17:42 1
Malina! K🤬a!
Zgłoś
Janko 2025-03-15, 0:35
C🤬ja widać
Zgłoś
Joe_money 2025-03-16, 2:06
Wygląda jakby zasnął na moto
Zgłoś
Cpt_Bomba 2025-03-17, 2:44
na widocznym materiale widac idealny wzór fiksacji wzroku gdy prowadzisz jednoslad, kazdy kto jezdził rowerem blisko kraweznika tez tego doswiadczył... uwagi tyle skupiasz na krawezniku ze nie myslisz ze wystarczy skrecic badz sie przechylic w bardziej rozwarty kąt od kraweznika, roznica miedzy motop🤬dzrykiem, a pedalarzem jest tylko taka ze przy rowerze nie/bądz slało(zależy od predkosci) reaguje przeciwskręt i ze zamiast benzyny spala sie klocki na rowerze przy hamowaniu bo kazdy sadol wazy minimum tyle co Dorotka welMajster po kolejnej skutecznej diecie
Zgłoś