shoe5maker napisał/a:
Stężenie cz🤬chów na metr kwadratowy przekroczone 100 krotnie.
Wracając pociągiem z podparyskiego Disneylandu zauważyłem że w wagonie, oprócz mnie i mojego syna, są jeszcze dwie białe osoby. A wagon był solidnie nabity.
Inna sprawa że nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło.
A co jeśli Sadistic założyli żydzi, by wyłapać antysemitòw i lewacy, rasistów i inne normalne jednostki. Aaa, kto wie...
leonidkacap napisał/a:
i od razu całe stado się pojawia czując zagrożenie współplemieńca
Miałem okazję doznać tego na własnej skórze. Nie polecam, szczególnie ten czający się za plecami jest bardzo niekomfortowym uczestnikiem dyskusji.
Palikuty napisał/a:
Wracając pociągiem z podparyskiego Disneylandu zauważyłem że w wagonie, oprócz mnie i mojego syna, są jeszcze dwie białe osoby. A wagon był solidnie nabity.
Inna sprawa że nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło.
Na tym polega aglomeracja Paryża, 70% mieszkańców byłych koloni i Ukraińcy jeżdżą sobie, bo mają bilety na wszystkie zony za free od rządu. Zap🤬lają od jednego do drugiego punktu pomocy gdzie rozdają "dary", jak u nas za komuny. Poza tym zabrali im hulajnogi to nie mają się czym rozp🤬alać po mieście. Od czasów ostatnich zamachów masz poza tym w c🤬j tajniaków wszędzie, więc w miejscach typu pociąg zbytnio nie naodp🤬lają. Jedź na aulnay sous bois albo aubervilliers, tam jest kolebka "nowej" europejskiej cywilizacji.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Spotykasz takiego cz🤬cha na ulicy w nocy i myślisz że idą same ciuchy
drukarka666 napisał/a:
Jedź na aulnay sous bois albo aubervilliers,
Dziękuję, ale nie wybieram się 😀
Od wielu lat wakacje spędzamy w samochodzie podróżując po różnych krajach. W zachodniej Europie właściwie tylko po prowincji. Tam jest ładnie i jeszcze spokojnie. W dużych miastach bywamy wyjątkowo.
Jezeli argumenty slowne nie docierają, należy użyć siły. Prawidlowo.
Mówicie że jest duży, zobaczcie na końcu filmu jak staje na podłodze, bo wcześniej był między krzesłami
Ten murzyn podobny do tego śmiegia Floyda, co go policjanty udusiły w USA.