"powąchał paluchy" cytując klasyka
-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]

podpis użytkownika
sadistic.pl/czy-rozmiar-sie-liczy-vt11972.htm-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]

Angel napisał/a:
Wszystko działa i pobiera
bo pierdoły wypisujesz.
Opera Mini - 5 829 402 pobrań.
Flash Video Downloader 2 466 052 pobrań a ty mi tu o wirusach piszesz.
Flash Video Downloader 2 466 052 <--- Tylu jest właśnie zainfekowanych. Rzetelna informacja skoro się tym sugerujesz to brawo

Skoro tyle osób pobrało to musi być dobre. Pokażę to w pracy

Przecież statystyki nie kłamią pozdro
Oczywiście że czytałem o tym dodatku i były zgłoszenia dotyczące jednej z wersji i nawet mozilla odebrała rekomendację na ten dodatek. Po aktualizacji dodatku rekomendacja wróciła. Nawet na forum Malwarebytes jest kilka tematów dotyczących tego dodatku i sami jego autorzy proszą o sprawdzenie z powodu zgłoszeń po skanowaniu programem Malwarebytes.
Malwarebytes usunęło dodatek z "czarnej listy" i status zgłoszeń Flash Video Downloader jest uważany przez nich jako fałszywe zgłoszenie.
Oczywiście nikt tu nikogo nie zmusza do instalowania jakichkolwiek plików czy programów i każdy robi to na własne ryzyko.
Ja jako użytkownik tego dodatku wklejam wyniki skanowań programów (pełnych wersji) z 2 komputerów.
Jeżeli jest jeszcze jakiś sposób na sprawdzenie tego dodatku to proszę o informacje.
Malwarebytes usunęło dodatek z "czarnej listy" i status zgłoszeń Flash Video Downloader jest uważany przez nich jako fałszywe zgłoszenie.
Oczywiście nikt tu nikogo nie zmusza do instalowania jakichkolwiek plików czy programów i każdy robi to na własne ryzyko.
Ja jako użytkownik tego dodatku wklejam wyniki skanowań programów (pełnych wersji) z 2 komputerów.

Jeżeli jest jeszcze jakiś sposób na sprawdzenie tego dodatku to proszę o informacje.
podpis użytkownika

Widać, że małpa nie jest świeżakiem w temacie. Elegancko sobie najwpierw wycyrklowała, ułożyła paluszki i dopiero zaatakowała