Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:20
seremak1987 2018-11-07, 15:17
No i dlatego Afryka wygląda tak jak wygląda.
Zgłoś
kothletino 2018-11-08, 22:39
Oxx-gtc napisał/a:

#kothletino ehh czy ty (specjalnie z małej #pdk) właśnie porównałeś obsługę piły do pilotowania samolotu...?

Co dla jednych jest podłogą, to dla innych jest sufitem.
Zgłoś
korinogaro 2018-11-09, 1:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kothletino 2018-11-09, 7:40
Kolego co w twoim mniemaniu oznacza:
korinogaro napisał/a:

... No i z drugiej strony nawet ktoś przeciętnie inteligentny...

Mapa IQ świata z któregoś tam roku:

Wspominając o "doskonałym posługiwaniu się bronią" nie miałem na myśli czyszczenia czy rozkładania, to tak jakbym napisałem: skoro korzystasz z komputera to jesteś informatykiem albo potrafisz programować prawda?
A z samolotem... nieważne, może faktycznie wyolbrzymiłem ten przykład.
W firmie w której pracowałem byli również obywatele: Turcji, Maroko, Surinamu, Somalii, i nawet jeden Norweg.
Mniejsza o niego ale do czego zmierzam: czy ty jesteś w stanie sobie wyobrazić fakt, że większość ludzi z wyżej wymienionych krajów nie potrafiła normalnie korzystać z toalety?
Mi niestety przypadło "uczenie" ich podstaw obsługi komputera czy bieżącego księgowania gotowych elementów z produkcji, gościu... porażka na całej linii i serio nawet anielska cierpliwość się kończy.
Więc taki widok jak na filmie nie jest dla mnie zaskoczeniem.
Zgłoś
Tommcioo 2020-07-05, 1:29 274
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-05, 1:41 7
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-05, 4:11 5
Ten pierwszy trochę mądrzejszy niż brat
Zgłoś
djpyza 2020-07-05, 10:50 1
teraz co 2 taki nieudacznik jeden z 2 ^ nie wie jak młotka używać lub piły.
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-05, 11:53 3
Zgłoś
MatlusAS 2020-07-05, 15:34
@Zigrin

To jest prank bo murzyny nie pracują
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem