Ktoś spartolił robotę i robactwo się zalęgło.
Robota wykonana perfekcyjnie. Ktoś tam odpala chanukije i pije koszernego szampana.
Murzynów przyjmują na studia - które nie uczą absolutnie niczego (nie Nietsego tylko NICZEGO). Ci Murzyni zostaną obsadzeni na ważnych rządowych posadach - dyrektorzy, komendanci Policji, wyżsi urzędnicy. Kraj koncertowo rozp🤬olony na dziesiątki lat. Jak ciężko wykurzyć zarazę która obsiadła urzędy - widac w Polsce. Komuniści żymscy od 80 lat rządzą sądami, prokuratorami, ważnymi urzedami.

Żona ma koleżankę nauczycielkę w szkole podstawowej. Że jest niski poziom w szkołach to wiedziałem, ale jak sie dowiedziałem, że nauczyciele MUSZĄ celowo zaniżać poziom programu nauczania bo wg dzieci i ich rodziców jest zbyt wymagający to mi szczęka opadła. Gówniarze maja program na poziomie szkoły specjalnej w latach 90-tych.
Jest jeszcze gorzej niż mówiła. W większości klas w szkołach podstawowych (i to się nasiliło mniej więcej od około 15+ lat) jest ogrom dzieciaków, które mają wprost orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej, ale celowo nie jest ono przedstawiane dyrekcji przez rodziców. Te dzieci powinny być w szkołach specjalnych. W dzisiejszych czasach rodzice są tacy głupi, że "wstydzą się" oddać dziecko do szkoły specjalnej w której otrzymałoby adekwatną pomoc w nauce i na siłę wysyłają dzieci do klas "normalnych". Pomimo bardzo niskiego poziomu większość sobie po prostu nie radzi i rodzice załatwiają im różnego rodzaju orzeczenia o autyzmie, dysleksji, dyskalkulii itd. Efektem tego jest zaniżenie poziomu całej klasy dosłownie do tych najgorszych naukowo jednostek.
Nie zdać też się nie da - takie dzieci przechodzą z klasy do klasy bez minimum wiedzy, a gdyby zostało zatrzymane to rodzice urządziliby awanturę u dyrekcji, w kuratorium oświaty i jeszcze zadzwoniliby po Uwaga TVN.
Ja w ogóle zastanawiam się kiedy doszło do sytuacji w której społeczeństwo uznało, że wykształcenie "po prostu się należy" i za normę przyjęło się to, że każdy musi mieć maturę. Jeśli każdy będzie ją dostawał to proponuję likwidację - skoro wszyscy z automatu dostają zaliczenie to po co marnować kasę podatników na egzamin państwowy.
Jak oni się na studia dostali po podstawówce w dżungli?...
UK już dawno obniżyło poziom czegokolwiek.., wczesne lata Elki... to jeszcze jakoś to się trzymało... a za Karolka to już Imba. a tak wgl to j🤬 czarnych... lewaków... Trzaskowskiego i wszystkich debili co chcą tego samego u nas. Trzeba zatrzymać tą czarną chołotę... na granicy zachodniej. Bo na wschodniej to trochę płot przed C🤬kami z kolei pomaga.
I biały głupi człowiek sam to sprowadził ech . Głównie do pracy a to się rozmnożyło jak szczury. Tysiące lat nie stworzyli jednej cywilizacji, więc to już daje do myślenia
wiesz co...
W sumie to tez tak myślałem, ale dla zasady postanowiłem sprawdzić...i np część faraonów była czarnoskóra.
A ciężko negować, że starożytny Egipt to cywilizacja.
I biały głupi człowiek sam to sprowadził ech . Głównie do pracy a to się rozmnożyło jak szczury. Tysiące lat nie stworzyli jednej cywilizacji, więc to już daje do myślenia
sp🤬olone lewackie rządy
Anglia to się już totalnym śmietnikiem Europy stała.
Żona ma koleżankę nauczycielkę w szkole podstawowej. Że jest niski poziom w szkołach to wiedziałem, ale jak sie dowiedziałem, że nauczyciele MUSZĄ celowo zaniżać poziom programu nauczania bo wg dzieci i ich rodziców jest zbyt wymagający to mi szczęka opadła. Gówniarze maja program na poziomie szkoły specjalnej w latach 90-tych.
To mój chyba chodzi do jakiejś innej szkoły. Mowa o 4 klasie podstawówki. On przerabia to co ja w gimnazjum :/
A co do smoły to w UK są specjalne przywileje dla smoły bialy się nie dostanie a czar.... przyjmują bez egzaminów.