Przecież to gówniana muzyka dla mentalnych gimbów. No może rymy pasują, i tematycznie do sadola, ale to wciąż gówno dla dzieci z gimnazjum, których marzeniem jest mieć bluzę z nożyczkami... (już się tak nie przyp🤬alajcie za to) peace
A ściana kozacka!
Co to ma wspólnego z dragon ball matole?
Jakich farb tutaj używałeś? I ta fluorescencyjna? Jesteś wstanie powiedzieć ile to mniej więcej kosztowało? Zabezpieczałeś jakoś ścianę? Co było pod spodem? Farba? Gładź?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.H🤬jowe ma uzębienie, to nie smok ¹
Robisz na zamówienie może?
c🤬jowe to i słabe jak skórka od pasztetówki, niema się czym chwalić, poziom gimnazjum
Tytuł kawałka: Słoń ft. Shellerini-Kaiju. A dla wszystkich co mówią że ta muzyka jest dla gimbów... nie nasza wina że gimbusy słuchają rapu ja mam np 21 lat i się rapem jaram,potrafię w tym znaleźć przekaz jak i zwykłą zabawę. Prosta zasada nie podoba się nie słuchaj,ale oczywiście musi się znaleźć zakompleksiony gościu przed kompem który powie "im coś wyszło a ja dalej nie osiągnąłem niczego, a jebne na nich hejta niechaj im się głupio zrobi" Pozdro
![]()