Ty tak na poważnie, czy trollujesz? Ciekawy jestem, jak byś zareagował, gdyby tak zginął Twój ojciec, który Cię żywi (i być może Twoje rodzeństwo). Już widzę, jak biegniesz uśmiechnięty przybić "piątkę" z kierowcą osobówki...
A jak ginie motop🤬da która zarabia na rodzinę to każdy z sadolow jest zadowolony

Widać, że jesteś j🤬ym, kabinowym butelkoszczochem bo nawet się wysłowić za bardzo nie potrafisz. Wielka mi k🤬a umiejętność - prowadzenie ciężarówki. Każdy j🤬y debil, co widać po Twoim przykładzie, może zdobyć uprawnienia. Na drodze również mamy tego dowód. Panicze dróg z małymi k🤬sami (żeby weszły do butelki co by mogli się wyszczać) nie widzą niczego poza czubkiem swojego nosa. Zawodowi kierowcy to jeden z najgorszych sortów ludzi i do 9/10 nie mam za grosz szacunku, bo nie dość, że są ułomni jak j🤬e parapety to jeszcze cuchną i blokują kolejki na stacjach.
prawda jest taka że jesteście do dupy. precz do kopalni
Ja jeszcze jakoś czas temu miałem szacunek do kierowców TIRów, bo czasem jeździłem z kolegą po europie... nieeeee... pewnie sobie pomyślicie, jeździłem zwiedzać, a nie w celach towarzyskich, choć fajnie było dla niego, bo miał z kim pogadać w pracy, ale nie o tym mowa.
Jakiś czas temu, a dokładnie w zeszłoroczne wakacje jechałem nad morze i wyprzedzałem rząd TIRów na A1, no i znalazł się jeden mądry za wyprzedzanie, jadąc 1km/h szybciej od pozostałych. Bez migacza zmienił sobie pas ruchu, ja byłem w połowie jego długości. Zepchnął mnie na pas zieleni i prawie wj🤬 w barierki enerochłonne. Niczego sobie z tej sytuacji nie zrobił, pojechał dalej, a więc wszystkim tym kierowcom c🤬j w dupę, a najgłębiej temu co mnie zepchnął.
Druga sprawa, widać klatka po klatce, że kierowca odbił w bok żeby uniknąć stłuczki
Ciekawy jestem, jak byś zareagował, gdyby tak zginął Twój ojciec, który Cię żywi (i być może Twoje rodzeństwo)
CO ty p🤬lisz ?
Kierowca tira potrafiący wyżywić rodzinę ?

Żeby było śmieszniej... żaden kierowca tira nie jest świadomym ojcem... oni r🤬ają tylko tanie cyganki...
A ich żony (tudzież konkubiny i inne partnerki) r🤬ane są przez cyganów

Wy w tej polsce macie jakiś żal do kierowców za co? Za to że mają dwie wasze pensje w miesiąc
Pokaż mi jednego kierowcę w tym kraju który ma pensji więcej niż 3000zł brutto..... (bez DELEGACJI - czyli zwrotów kosztów podróży które wynagrodzeniem nie są)
Pomijam fakt że bierze torbę ze słoikami na cąły miesiąc i wp🤬la czokoszoki przez 3 tygodnie żeby k🤬a dietę do domu przywieźć... bo j🤬y alimenciarz przed komornikiem sp🤬ala jak diabeł przed święconą woda...
To są ameby umysłowe które można zastąpić dobrze tresowaną małpą....
A nie zarabiają.. bo banda tych kretynów nie potrafi nawet pomyśleć ile powinni zarabiać.
Kretyni podpisują wszystko co "dziad" podsunie - byleby te biedne 5-6 tyś do ręki dostać...
Moje dwie pensje w miesiąc...
Zapraszam k🤬a.... do weryfikacji przelewów na konto...
Jak któryś k🤬s kierowca tirowiec pokaże mi przelew na konto od dziada na 24tyś zł to mu przeleje 1000zł.....
To sa dwie moje pensje k🤬a wasza w dupe zaj🤬a tirowska mać.
podpis użytkownika
==============================================CO ty p🤬lisz ?
Kierowca tira potrafiący wyżywić rodzinę ? To brzmi jak pracujący cygan
Żeby było śmieszniej... żaden kierowca tira nie jest świadomym ojcem... oni r🤬ają tylko tanie cyganki...
A ich żony (tudzież konkubiny i inne partnerki) r🤬ane są przez cyganów bo przecież starego w domu nie ma... bo dzielnie wiezie serek i bułki
Pokaż mi jednego kierowcę w tym kraju który ma pensji więcej niż 3000zł brutto..... (bez DELEGACJI - czyli zwrotów kosztów podróży które wynagrodzeniem nie są)
Pomijam fakt że bierze torbę ze słoikami na cąły miesiąc i wp🤬la czokoszoki przez 3 tygodnie żeby k🤬a dietę do domu przywieźć... bo j🤬y alimenciarz przed komornikiem sp🤬ala jak diabeł przed święconą woda...
To są ameby umysłowe które można zastąpić dobrze tresowaną małpą....
A nie zarabiają.. bo banda tych kretynów nie potrafi nawet pomyśleć ile powinni zarabiać.
Kretyni podpisują wszystko co "dziad" podsunie - byleby te biedne 5-6 tyś do ręki dostać...
Moje dwie pensje w miesiąc...
Zapraszam k🤬a.... do weryfikacji przelewów na konto...
Jak któryś k🤬s kierowca tirowiec pokaże mi przelew na konto od dziada na 24tyś zł to mu przeleje 1000zł.....
To sa dwie moje pensje k🤬a wasza w dupe zaj🤬a tirowska mać.
Ale wiesz że zrobiłeś im przykrość?
Wszyscy nap🤬laja, A jak by nie kierowcy zawodowi to nie kupisz bułki w sklepie, ciuchów na dupe, I nawet ten sprzęt co piszesz na nim te wypociny, to kierowca przywiózł.. wypowiedzi dno i metr mułu
Masz rację. Od dziś przestajemy nimi gardzić i się z nich nap🤬lać.
Jest nam bardzo wstyd, że śmialiśmy się z ludzi, którzy w życiu opanowali tylko sztukę kręcenia kołem.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Ty tak na poważnie, czy trollujesz? Ciekawy jestem, jak byś zareagował, gdyby tak zginął Twój ojciec, który Cię żywi (i być może Twoje rodzeństwo). Już widzę, jak biegniesz uśmiechnięty przybić "piątkę" z kierowcą osobówki...
Kto normalny przyzna sie ze jego ojciec jest kierowca tira?

podpis użytkownika
☠✠☠✠☠✠Nie kumam jak mała corsa mogła zepchnąćtir z drogi. niepotrzebnie kręcuił kierownicą na boki.