Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Mały Kotek
konto usunięte • 2013-04-17, 18:52
Otóż jestem posiadaczką małego pomieszczenia gospodarczego z okienkiem - taka kapciora Okno było cały czas otwarte, żeby się wietrzyło. Pewnego razu weszłam do niej i usłyszałam piski (?) kota, po chwili zauważyłam go. Był mały i widać, że niedawno się urodził. Szkoda mi się go zrobiło, położyłam obok starą szmatkę, i jakoś go przeniosłam, przyniosłam mu także mleko w misce. Tylko tyle mogłam zrobić. Zostawiłam okno otwarte z nadzieją na to, że kotka go zabierze.

Następnego dnia - ulga. Nie słychać kota. Posprawdzałam jeszcze zakamarki - nie ma go. Ucieszyłam się, że matka go zabrała i sumienie mnie nie męczy. Jeszcze tylko sprawdziłam ze dwa razy czy nie ma go na pewno.

Wcześniej zrobiłam mu zdjęcie (Data: 23.09.2012 r.)

Dzisiaj czyli 17.03.2013 r. postanowiłam zrobić porządki w mojej kapciorze. Nagle dostrzegłam:

Nie wiem jakim cudem ciągle tam był. Została po nim tylko sierść.

Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 21:49
chetek napisał/a:

Hmm możliwe, że odwodnił się poprzez srakę po wypiciu mleka, o ile nie było to mleko pozbawione laktozy.

Nie wypił mleka, ani kropelki
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:01
No to wszystko jasne.
Nie dałaś mu mleka i usechł był.
Morderca!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:03
Tytuł sadolki miesiąca otrzymuję evidence za uśmiercenie kota poprzez zagłodzenie. Gratulację
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:05
Kapciora ? Słyszałem różne nazwy ale tego bym nie skojarzył z... kapciorą ?!
Zgłoś
rusofil 2013-04-17, 22:06
Szkoda kotka. Ludzi nie szkoda, ale zwierząt zawsze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:20
Zawsze dywanik można zrobić
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:49
Leci zasłużone piwko
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:08 2
autorka jak widać jest kretynką którą najwyraźniej myślenie boli
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:51
jeśli uważacie to za godne pochwały i śmieszne to wolałabym, żeby jednak koniec świata nadszedł i wybił wszystkie ludzkie kreatury.
ps. dziewczynko następnym razem jeśli "nic" nie będziesz mogła zrobić, to na prawde nie rób NIC, zamiast usprawiedliwiać resztki swojego sumienia (podsuwając jadąc człowiekiem szmatę i super mleko nie dla kota), a potem próbować być 'fajna'
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 0:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 2:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 7:08
Zgłoś
piratv90 2013-04-18, 9:49
coś mi mówi że niedługo zostaniesz gwiazdą Uwagi "Zwierzęta są jak ludzie. Czują!"
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 13:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 14:16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem