szerszy opis na pod linkiem:
BLOG RDEST
podpis użytkownika
Ponieważ szanuję dobro społeczne i spokój publiczny, nie wyrwę tych drzwi, aby rozprawić się z panem.podpis użytkownika
Ponieważ szanuję dobro społeczne i spokój publiczny, nie wyrwę tych drzwi, aby rozprawić się z panem.Och jakie to ambitne w c🤬j
podpis użytkownika
Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.Modele piękna rzecz. Mój tata kiedyś składał "nałogowo" . Jego największy wyczyn to pancernik Bismarck w skali 1:300
![]()
Sam mam na koncie parę samolotów np. Ju-84, Yokosuka Suisei czy też Meserszmit bf 109.
Stos małych modelarzy z dawnych lat nadal leży na szafie, większość jeszcze warta "tysiące" złotych. Pozdrawiam![]()
Chyba większość ludzi koło trzydziestki dziś zaczynała od Małego Modelarza. Co do filmu, to mam wątpliwości, czy cylindry silnika obracały się ze śmigłem. Klejenie wikolo-pochodnym klejem do parkietu jest ryzykowne, bo to klej wodny i tektura może się zwichrować.
podpis użytkownika
Prohibitium Optime Est.podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.Ale akurat silnik to sp🤬olił. OD kiedy to cylindry kręcą się razem ze śmigłem ?
![]()
(...)
I jesteś pewien, ze wchodzę na sadola żeby zobaczyć jak gość samolocik skleja?