Zawsze podziwiałem modelarzy za skilla i cierpliwość. Piwo za filmik.
konto usunięte
2017-01-10, 2:38
Tyle pozytywnej energii powyżej, że aż mi się miło zrobiło. Właśnie takiego sadistica pamiętam sprzed 2010 roku, kiedy jeszcze się tu czaiłem. Było to takie miejsce, gdzie ludzie wrzucali materiały bez specjalnych hamulców, ale takie, które mogą innych zainteresować, a między flakami ofiar wypadków i wojen, ropą i wymiocinami, złamaniami otwartymi i różnymi wynaturzeniami w słojach lub poza nimi -- pojawiały się często materiały, które obecnie w telewizji można z rzadka zobaczyć po północy (w środowiskach ostatnich prawdziwych twórców wartościowych programów telewizyjnych stało się to już chyba nawet ironicznym hasłem -- coś jak "byle do wiosny" za komuny). Czasem pojawiało się coś z hasłem "sadol uczy, sadol bawi" i cieszę się, że zjawisko to przetrwało do dziś mimo pauperyzacji tego portalu. Że oprócz niezwykle miłego dla oka skakania sobie do gardeł w stylu sierżant Predator kontra kapral Pinhead -- nadal widzę takie komentarze jak powyżej.
Piwko dla wszystkich.
Poza ironikiem i modyfem. Dla was to kufel rzygów.
za skilla , cierpliwość i talent piwko musi być
@cosiarz ale ty mi zaimponowałeś
konto usunięte
2017-01-10, 23:48
modyf napisał/a:
I jesteś pewien, ze wchodzę na sadola żeby zobaczyć jak gość samolocik skleja?
A potem sieroty dupy nie potrafią podetrzeć, MM to była dobra szkoła majsterkowania/zdolności manualnych, teraz to 7 latek potrafi tylko gapić się w smartfona jak debil śliniąc się przy tym, a nie umie butów zawiązać...