UWAGA!!!!!!
Zgodnie z ostatnimi zmianami PRD, osobówka w tym wypadku miała pierwszeństwo!!!!
Poważnie, k🤬a. Nasi tytani intelektu to wymyślili.
Zgodnie z ostatnimi zmianami PRD, osobówka w tym wypadku miała pierwszeństwo!!!!
Szary_Jeleń napisał/a:
Dobrze, że zerwał przodem, a nie w drzwi kierowcy... Mam nadzieję, że gościowi z ciężarowego nic się nie stało i że odszkodowanie będzie git.
W tym wypadku trudno powiedzieć. Wyj🤬 na lewy bok. W sumie jeśli kierowca tira ucierpiał to mógł by z tej p🤬dy niezłe odszkodowanie ugrać. Cos w stylu „jazda szosa z ładunkiem to była największa pasja a teraz lek przed kierownica depresja”.
saves napisał/a:
UWAGA!!!!!!
Ja tam widzę znak "Ustąp pierwszeństwa", więc chyba jednak nie.

podpis użytkownika
I balanced all, brought all to mind, the years to come seemed waste of breath, a waste of breath the years behind, in balance with this life, this death.
Masz racje..też to czytałem..weszło to już? Zmieniła się definicja skrzyżowania m.in
saves napisał/a:
UWAGA!!!!!!
Szary_Jeleń napisał/a:
Dobrze, że zerwał przodem, a nie w drzwi kierowcy... Mam nadzieję, że gościowi z ciężarowego nic się nie stało i że odszkodowanie będzie git.
W tym wypadku trudno powiedzieć. Wyj🤬 na lewy bok. W sumie jeśli kierowca tira ucierpiał to mógł by z tej p🤬dy niezłe odszkodowanie ugrać. Cos w stylu „jazda szosa z ładunkiem to była największa pasja a teraz lek przed kierownica depresja”.

K🤬a tutaj też tytani intelektu się pojawiają co nie wiedziały wcześniej czym było skrzyżowanie, naoglądali się pierdół w internecie i robią za specjalistów... Zamknijcie mordy czasami po prostu, z zyskiem dla każdego.
I jeszcze klasycznie ten k🤬ol co nagrywał nap🤬lał sobie na telefonie... co za tępe dresiarstwo za kółka wsiada.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/