👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

MrBoryz94 Ze sklepu nigdy nic ale z ogródków czy sadków to się owoce tonami wynosiło

Sprzedawca to prawdziwy sadysta.
Sponiewierał psychicznie gówniarza. A na koniec filmik wrzucił do internetu.
Sponiewierał psychicznie gówniarza. A na koniec filmik wrzucił do internetu.

Józef Ka. napisał/a:
Nie. Moja wiedza w tym temacie, pochodzi z przeróznych artykułów o tejże tematyce. No i jeszcze wchodzą w to, wywiady z pokrzywdzonymi - być może miałem okazje przeczytać Twoja historie, kto wie..![]()
Dzielnie się pienisz, obyś nie dostał wylewu jak ostatnio, bo znowu wyłapiesz 3 warny w ryja

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Dzielnie się pienisz, obyś nie dostał wylewu jak ostatnio, bo znowu wyłapiesz 3 warny w ryjaCHILL MAN
W ryja, to ty możesz dostać [cenzura] swego ojczyma. W ogóle te swoje [cenzura] riposty wsadź sobie w [cenzura] , [cenzura] .
Dobrze wiem, że lubisz nakręcać kłótnie, w których jesteś ostatecznie przegrany.
Dlatego postaram się zawiadomić już teraz administracje o Twoich zaczepkach, [cenzura] .

Następnego dnia pewnie wrócił z braćmi i wynieśli więcej niż jedną paczkę czipsów.

Bartolomew napisał/a:
Bo ten kto pisze znasz z autopsji? To pewnie po przeczytaniu takiego kawałka pedofilskiego tekstu aż łzy wzruszenia z ociera. Coś w stylu: znasz z autopsji? Miałem tak opowiedz coś więcej.
Więc opowiadaj

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie