Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten filmik chyba został dodany z myślą o pedofilach odwiedzających sadola. Niech mają. Ja im niczego nie żałuję...
nagraj się jak kloca walisz i sobie obejrzyj , będziesz wyglądał podobnie

Do ostatniej sekundy myślałem, że się wyp🤬oli z tego krzesełka, ktoś sprzeda mu lepę albo spadnie na niego jakiś ruski satelita. Dzięki za zmarnowanie 43 sekund życia.
inb4 i tak je marnujesz siedząc przed kompem
inb4 i tak je marnujesz siedząc przed kompem
jak to ludzie mają naj🤬e we łbach żeby tuż po urodzeniu dziecka, brać kamerę, nakręcać swoją pociechę i wp🤬lać do internetu. chcecie nakręcać to nakręcajcie ale po c🤬j od razu z tym do internetu

piknik napisał/a:
chcecie nakręcać to nakręcajcie ale po c🤬j od razu z tym do internetu
Przecież od tego jest internet.