Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:04
JG800 2025-12-10, 14:01 4
Jeszcze nie jest za późno...
Do "okna życia" się zmieści.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-12-10, 14:11 1
To mini mini leciało po 20?
Zgłoś
kuba1986 2025-12-10, 14:14 3
Antoni79 napisał/a:

Kiedyś w trakcie jakiejś drobnej potyczki u mnie jeden w drugiego czymś rzucił lekkim. Trafił w telewizor. Sporo kosztował, ale to raczej średnia półka była. Jaka to rozpacz była. Bajek nie będzie. Aż mi ich szkoda się zrobiło. Od tamtej pory kupuję używane. Panasoniki plazmowe są nieśmiertelne i od razu robi za kaloryfer, ale obraz ładny. Mi telewizor nie za bardzo jest potrzebny. Nie wyobrażam sobie wywalić całą wypłatę, żeby oglądać tusków, kaczorów, a do filmów nie mam jeszcze cierpliwości i nie mam czasu żeby siąść i się gapić tyle czasu.

Też praktycznie w ogóle nie oglądam TV, najbardziej denerwują mnie reklamy 🤬
Zgłoś
brylant1412 2025-12-10, 14:16 2
widać ze jej się podobało
Zgłoś
Quassar 2025-12-10, 14:24
Antoni79 napisał/a:

Kiedyś w trakcie jakiejś drobnej potyczki u mnie jeden w drugiego czymś rzucił lekkim. Trafił w telewizor. Sporo kosztował, ale to raczej średnia półka była. Jaka to rozpacz była. Bajek nie będzie. Aż mi ich szkoda się zrobiło. Od tamtej pory kupuję używane. Panasoniki plazmowe są nieśmiertelne i od razu robi za kaloryfer, ale obraz ładny. Mi telewizor nie za bardzo jest potrzebny. Nie wyobrażam sobie wywalić całą wypłatę, żeby oglądać tusków, kaczorów, a do filmów nie mam jeszcze cierpliwości i nie mam czasu żeby siąść i się gapić tyle czasu.

u mnie tą funkcje pełni monitor 27 calowy zupelnie wystarczy chociaż 32 bym nie pogardził ale puki co 27 styknie. jest jak ulał
Zgłoś
Nazhir 2025-12-10, 14:27 1
Quassar napisał/a:

u mnie tą funkcje pełni monitor 27 calowy zupelnie wystarczy chociaż 32 bym nie pogardził ale puki co 27 styknie. jest jak ulał

słabioza. Mam porównanie monitora 27 do telewizora (chyba 65, nie pamiętam już dokładnie, ale z tych większych). Na obu oglądam yt, czy netfliksa. Sorry, ale nie ma czym tu porównywać. Telewizor wygrywa bezwzględnie.
Zgłoś
howke 2025-12-10, 14:28 1
Fejk..? Ekran miał już pasy zanim dziecko rzuciło
Zgłoś
Babosz 2025-12-10, 14:33 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-12-10, 15:23 8
Myxxer napisał/a:

Dlatego nie mam dzieci

nie masz dzieci bo geje nie zachodza w ciaze
Zgłoś
WuGie90 2025-12-10, 16:05 5
Myxxer napisał/a:

Dlatego nie mam dzieci

kazdy wie dlaczego nie masz dzieci Piwniaczku.
Zgłoś
Palikuty 2025-12-10, 16:29 2
No i czego mordę drze?
Woda się przecież nie wylała.
Zgłoś
kaczortasior 2025-12-10, 16:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Konrad8044 2025-12-10, 16:32
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-12-10, 17:20 2
Lepiej tak niż tak jak dawno temu mojego kolegi syn zrobił.
Szarpnął leżąca pod tv serwetą i tv mu na głowę spadł.
Zabiło dzieciaka na miejscu.
Ale to był TC z kineskopem jeszcze.
Zgłoś
viking19 2025-12-10, 17:39 3
zabawne, że gdy gnojek rzucił w ekran, to rybki się spłoszyły. xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem