Hahah ale zwała
Tak wogóle one mogą coś mu zrobić poza skaleczeniami? Przecież nie mają noża więc nie dostaną sie do miesa
Tak wogóle one mogą coś mu zrobić poza skaleczeniami? Przecież nie mają noża więc nie dostaną sie do miesa
@neusimon
Ty tak odgórnie założyłeś, że wśród powyższych komentarzy udzielili się oburzeni obrońcy biednego słonia? Bo żaden z przypadków, które wymieniłeś nie wystąpił...
Ty tak odgórnie założyłeś, że wśród powyższych komentarzy udzielili się oburzeni obrońcy biednego słonia? Bo żaden z przypadków, które wymieniłeś nie wystąpił...
ten co mu trabe zlapal sie zlitowal ;p po prostu go udusil, bo slon oddycha przez nia. jak ludzie cierpia moge patrzec, ale zwierzakow dalej mi szkoda, chociaz wiem, ze takie sa prawa natury
bardziej cierpienie zwierząt na mnie oddziałuje , niż na ludzi ;>

najgorsza jazda jaką widziałem to jak jakaś antylopa rodziła małe i jeszcze ono nie wyszło do końca a już było zżerane przez hienę.
salmonellas napisał/a:
Ale sk🤬iele, jak je spotkam to im cos powiem.
A jak ja cie spotkam to...
postawie Ci Piwo!
to może teraz już nikt mnie nie zhejtuje za koszulke "nie płakałem po mufasie"?
salmonellas napisał/a:
Ale sk🤬iele, jak je spotkam to im cos powiem.
No to mów... co ci leży na twoim mięciutkim serduszku..

Powinni tam wpuscic kilku kochających zwierzęta wegeterian, żeby wyperswadowali tym lwom, że trawa też jest pożywna. Słonika przecież zabijać nieładnie, bo ma uczucia przecież.