Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
🔥 Jeszcze zdążę zjechać - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pablohasan85 2024-07-11, 16:40 7
A tym mercedesem chyba tez głupia p🤬da jechała. Zahamowała 10 m dalej.
Zgłoś
Mietek7567 2024-07-11, 16:40 1
Właśnie stąd najczęściej biorą się wypadki jak się dwóch debili na drodze spotka.
Zgłoś
silwerbalk 2024-07-11, 16:47 3
Najlepsze jest to że młody wyłapał że jednak trzeba się rozglądać i wychamowac choćby by się rozejrzeć przed skrzyżowaniem a ona nawet po tym zdarzeniu ni c🤬ja nie wyłapała nic z tego doświadczenia i to wina facecika że ją rozjechał ...
Zgłoś
smc 2024-07-11, 16:56 1
Mercedes zobowiązuje

Zgłoś
dirty_pig 2024-07-11, 16:59 2
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Jeśli samochód jedzie główną to rowerzysta nie ma pierwszeństwa wjazdu. W tym przypadku niestety kierowca miał znak A7 przed przejazdem

no i co chciales mi udowodnic? ze mam racje. tak wiem ze mam. typo p🤬li ze baba nie miala pierwsszenstwa jak wyraznie miala
Zgłoś
KosmatyHui 2024-07-11, 17:21 1
panpanczan napisał/a:

J🤬e bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby c🤬j na c🤬ju stawał to musze przejechać. Po c🤬j się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wyp🤬alać z drogi bo jadę! Głupia c🤬a, madka pOlka z kaszojadem.

No tylko ze nie ma pierwszenstwa.

[ Dodano: 2024-07-11, 17:22 ]
fedorek napisał/a:

ona nie miała pierwszeństwa, pierwszeństwo ma tylko pieszy, rowerzysta musi ustąpić

Pieszy tez ma c🤬j a nie peirwszenstwo P🤬lone z🤬by. PAtrzcie w przepisy, a nie to co naopowiadal wam pinokio.
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-07-11, 17:43
Miasto na dwie litery?

- Uć.
Zgłoś
poliqon 2024-07-11, 17:56 1
PiotrusCinek88 napisał/a:

Mam pierwszeństwo i co mi pan zrobisz?

K🤬a właśnie że nie mają pierwszeństwa, wszyscy wy jesteście kierowcami a nawet przepisów nie znacie. Wbijcie sobie do łbów że rowerzysta ma pierwszeństwo jak droga rowerowa idzie wzdłuż drogi którą jedziesz, i ty skręcasz w prawo a on jedzie prosto, to musisz ustąpić. Jak droga rowerowa przecina w poprzek twoją drogę jako kierowcy to obowiązuje zasada kto pierwszy na przejeździe ten lepszy i ma pierwszeństwo. Jak on już wjechał na to to oni nie mogą wp🤬lić mu się przed maskę. Wymusili pierwszeństwo. Rowerzysta to nie j🤬y pieszy któremu musisz ustąpić jak tylko zbliżać zacznie się do drogi.
Zgłoś
Jbcpis 2024-07-11, 17:59 4
panpanczan napisał/a:

J🤬e bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby c🤬j na c🤬ju stawał to musze przejechać. Po c🤬j się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wyp🤬alać z drogi bo jadę! Głupia c🤬a, madka pOlka z kaszojadem.

Też tak wbijam. W tym roku już 4k z odszkodowania. Mi nic nie jest a rowerek ma nowy osprzęt i dorzuciłem sobie do ps5. Będziemy tak wjeżdżać gdy nie ma zagrożenia życia i kosić sianko mordeczko 👌😁
Zgłoś
poliqon 2024-07-11, 17:59 1
dirty_pig napisał/a:

tak wlasnie uswiadomiles nas ze jestes idiota

ty k🤬a downie, weź to przeczytaj jeszcze co tu napisane jest

ksp.policja.gov.pl/wrd/aktualnosci/122218,PIERWSZENSTWO-NA-PRZEJEZDZIE...

"Przepisy ustawy Prawo o ruchu drogowym nakładają na kierujących pojazdem obowiązek, aby zbliżając się do przejazdu dla rowerów zachowali szczególną ostrożność i ustąpili pierwszeństwa kierującemu rowerem, który już znajduje się na tym przejeździe, a nie, gdy na ten przejazd wjeżdża! Natomiast, gdy pojazd skręca w drogę poprzeczną, ma obowiązek zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa kierującemu rowerem, który jedzie na wprost po jezdni, pasie ruchu dla rowerów i drodze dla rowerów."
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-11, 18:00
Jbcpis napisał/a:

Też tak wbijam. W tym roku już 4k z odszkodowania. Mi nic nie jest a rowerek ma nowy osprzęt i dorzuciłem sobie do ps5. Będziemy tak wjeżdżać gdy nie ma zagrożenia życia i kosić sianko mordeczko 👌😁

Nagraj cos na sadola, może będzie hard.
Zgłoś
poliqon 2024-07-11, 18:03
Henboh napisał/a:

Chyba, że jak w tym przypadku, przejazd prowadzi wzdłuż drogi z pierwszeństwem.

No właśnie że nie. Jeśli droga rowerowa jest na drodze, częścią jezdni to tak, a to jakaś zj🤬a ścieżka obok jest co pop🤬la przy chodniku
Zgłoś
Spychacz 2024-07-11, 18:17
panpanczan napisał/a:

tylko, że ma pierszeństwo jak znajduje się już na przejeździe, jak dojeżdża to nie ma pierszeństwa - tak czy siak lepiej uważać
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2024-07-11, 18:18
panpanczan napisał/a:

Zapędziłeś się z tym osądem panie. Myślisz, że taka k0bieta rozważa przepisy ruchu drogowego? Ona poprostu jedzie. Kółka robią wrrr...
Zgłoś
szakkalll 2024-07-11, 18:18 1
C🤬ja ma, a nie pierwszeństwo . Douczcie się cembaly przepisów. Pedalarz by miał pierwszeństwo ale przed pojazdem z kamerka. A temu co go p🤬dnoł ma ustąpić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem