📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ot1234 napisał/a:
ale ci amerykańce to dalny. publikę mam namyśli. ledwo zaczol,
Może i downy - ale te downy piszą po Polsku lepiej od ciebie.

Gada jak arab , wygląda jak arab... a w finale się wysadzi !

Zna może ktoś tytuł piosenki zaczynającej się w 3.17-3.27??Z góry dziękuje za informacje:)

HASPOP. Autor tematu ma widzę problem... Nie potrafi słuchać, ani czytać. Good luck in life!
momentami wygladal jakby ktos mu sile grawitacji wylaczyl..
dobry jest

dobry jest

co za syf sadystyczne po uju fest :/
wogole jak sie ten taniec nazywa?
elektryfikacja downa?
wogole jak sie ten taniec nazywa?
elektryfikacja downa?

Daje rade, ale to nie jest to. Jak ktoś jesteś zainteresowany to niech sprawdzi sobie poppin john, djidawi, kite, pepito, pacman, tam jest konkretny popping.
Krzysq69160 napisał/a:
Zna może ktoś tytuł piosenki zaczynającej się w 3.17-3.27??Z góry dziękuje za informacje:)
Yeah Yeah-Bodyrox, Gosc jest dobry nawet

czy ten facet po prawej (chodzi mi o jurora) to wokalista zespołu "Disturbed" ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie