📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

3:26 epicki smiech ahahahaahaaha
BTW kto wypuscil stara z kuchni
BTW kto wypuscil stara z kuchni

@Piter
Wy dalej myślicie że użytkownicy sadistica wrzucają filmiki o sobie?
Wy dalej myślicie że użytkownicy sadistica wrzucają filmiki o sobie?
@bogluto
Czemu to pytanie kierujesz do mnie? czy to ja zasugerowałem, że autor wrzuca film "z rodzinnej imprezy" ? Nie ten adres chłopie...
Czemu to pytanie kierujesz do mnie? czy to ja zasugerowałem, że autor wrzuca film "z rodzinnej imprezy" ? Nie ten adres chłopie...
rajcuje mnie glos tej panny '' wylacz nagrywanie skarbie'' chyba ladna jakas ...

"moj komputer" a pewnie matka mu kupiła..
Jak by u mnie w domu ktoś tak do matki dawał to by fruwał z tym komputerem, potem by się cieszył jak by dostał pozwolenie na wejście na www.apokalipsa.pl ;D
Jak by u mnie w domu ktoś tak do matki dawał to by fruwał z tym komputerem, potem by się cieszył jak by dostał pozwolenie na wejście na www.apokalipsa.pl ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie