👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahahahahaha k🤬a dobre, chociaż od początku obstawiałem ptaszysko albo bieg pod koła

Wiewór napisał/a:
K🤬a jakie psy są głupie. No ja p🤬le.
No są. Ale akurat tutaj chyba dobrze że uj🤬 szczura?
JebacToGowno napisał/a:
O jaki uczuleśniony białorycerz. Myślisz że jak okażesz swoją delikatną i uduchowioną naturę tosię któraś ulituje i Ci popuści szpary? Zdziwisz się.
A ty nadal się łudzisz że jak będziesz udawał twardziela to jakaś rozłoży nogi
Maciek48721942 napisał/a:
A ty nadal się łudzisz że jak będziesz udawał twardziela to jakaś rozłoży nogi
Łudzisz? Ja to wiem. Tylko że mi nie zależy bo już swoje przeżyłem i wyr🤬ałem. Dzieci odchowane, hajsy zarobione. Więc tak sobie p🤬lę farmazony po internetach i drę łacha z piwniczaków białorycerzy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie