Widzę, że nikt jeszcze nie wrzucił...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Mamed zaprezentował szeroki wachlarz technik, bardzo podobała mi się akcja z 1 rundy: oberwał low-kick'a przytrzymał noge rywala i oddał swoim tak, że aż gościem zastrzęsło.
Z tego co zaobserwowałem (nie widziałem parametrów) przeciwnik Mameda miał chyba dłuższy zasięg rąk, niestety nic mu to niedało ; )
brawo,
jeżeli takie gale koncentrują się na sporcie a nie na show i pieniądzach
to bardzo przyjemnie to wygląda
Z tego co zaobserwowałem (nie widziałem parametrów) przeciwnik Mameda miał chyba dłuższy zasięg rąk, niestety nic mu to niedało ; )
brawo,
jeżeli takie gale koncentrują się na sporcie a nie na show i pieniądzach
to bardzo przyjemnie to wygląda
to nędzne KSW to śmiech na sali, obejrzyjcie sobie za tydzień w sobote galę UFC (Orange Sport 2:00) to zobaczycie róznicę miedzy poważną federacją a polskim festynem. różnica między prawdziwymi fighterami a Pudzianem, Najmanem i innymi tego typu wynalazkami polskiego mma
Dalej nikt nie zwrocil uwagi, ze w pilce noznej czy innym sporcie obcokrajowiec z polskim paszportem be, a owiniety w szmaty czlowiek piasku w mma to juz ok? Klekajacy w poklonie allach*jowi? Pytam jeszcze raz, co do kuzwy nedzy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie