Co to jest w ogolę ? dwa ruskie brudasy myją plecami podłogę ?
@up właśnie tak wyglądałaby walka napinacza internetowego z profesjonalnym zawodnikiem. Ty wykonujesz nieumiejętne ruchy, on się z ciebie śmieje i okazuje Ci większy szacunek niż Ty powinieneś jemu.

Amatorowi zazdroszczę:)Moonmaker05'owi współczuję
Wade pochwalam:)

jak widac w parterze jak ktos jest dobry to kazdego kozaczka rozklada w 20 sekund, w stojce nawet jak sie dobrze bijesz to czasam mozna wyłapac jakis cios rozpaczy
mamed spoko koles, a ten ochotnik to takis nabuzowany , jakby myslal, ze zablysnie ;P

@Talth92 - Najman by cię pierdnięciem zdmuchnął, internetowy kozaku...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

BongMan napisał/a:
@Talth92 - Najman by cię pierdnięciem zdmuchnął, internetowy kozaku...
Już prędzej on.

moonmaker05 napisał/a:
ja p🤬le takiego dennego komentarza to jeszcze w calej histori internetu nie bylo .....Co to jest w ogolę ? dwa ruskie brudasy myją plecami podłogę ?
moonmaker05 napisał/a:
Co to jest w ogolę ? dwa ruskie brudasy myją plecami podłogę ?
To, że masz przez tydzień zakwasy po przyniesieniu trzech kilo kartofli w jednej ręce z pobliskiej Biedronki nie oznacza, że jesteś wielki wiracha.
Masz tu, Cycu, walkę na poziomie odpowiednim do Twojego komentarza, z okolic Twojego podwórka, w klimacie KSW.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Niechce nic mowic ale kolo po pierwszej dzwigni chyba chcial zapjac kalida na misjonarza
BrunerOvned, jestem zbyt inteligentny żeby myc podłogi plecami.... a was widać rajcuje jak dwóch brudasów leje się po mordzie nie ważne czy to 60 letnie menele czy na ringu... pofapujcie oglądając ten filmik na pewno dobrze wam zrobi
@moonmaker05 uważaj bo ci żyłka pęknie. Miałeś ciężki dzień? wyr🤬ało Cię stado murzynów? Wrzuć na luz i nie napinaj się już tak:)